• Horoskops 28. maijam līdz 3. jūnijam. Būs pavērsieni veselības lietās un mīlas frontē

    Horoskopi
    Jana Reķe
    27. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Nedēļa paies, pielāgojoties jaunajiem astroloģiskajiem laikapstākļiem, vedinot aprast ar citu tempu un atšķirīgiem veiksmi nesošiem faktoriem. Kopumā šis vēl joprojām ir ļoti pozitīvs, iedvesmojošs, uzlādējošs un dāsns laiks.
    Nākamais: Auns

    Nedēļas pirmajā pusē būs nopietnas un atbildīgas enerģijas, kuras mudinās priekšplānā izvirzīt darbu, pienākumus, mērķus un atbildības. Labs laiks, sevišķi 28. maijs, jaunu darba attiecību sākšanai, darījumu un saistību sakārtošanai.

    Visu nedēļu, bet jo izteikti 29. maijā aktivizēsies jautājumi, kas saistīti ar jūsu gribas un spēka izpaušanu, kas tiešā veidā atsauksies uz jūsu pārliecību par sevi un to, ko darāt. Šis laiks var parādīt gan stiprākās, gan arī vājākās jūsu personības iezīmes, palīdzot ieraudzīt tās zonas, pie kurām jāpiestrādā. Var aktualizēties veselības jautājumi, kuriem tuvākajos divos gados būs jāpievērš pastiprināta uzmanība.

    31. maijā varēsiet iedvesmoties un ienest savā dzīvē jaunas vēsmas. Viegli radīsiet risinājumus, spontānas un neordināras idejas visā, uz ko šajā dienā būsiet noskaņoti, kā arī daudz brīvāk un elastīgāk spēsiet izvērtēt naudas un drošības jautājumus. Lai cik neparastas būtu idejas, piefiksējiet tās. Vēlāk, kad pienāks īstais laiks, tās var noderēt.

    Nedēļas nogale solās būt fiziski aktīva un piesātināta. Laiks nav piemērots sēdēšanai četrās sienās un pasivitātei, bet gan enerģiskai, drosmīgai un pašu iniciētai darbībai. Ja nav īstais noskaņojums, zvaniet, tiecieties, runājieties un draudzējieties ar citiem, tas ātri arī jums piešķils vajadzīgo uguntiņu.

    3. jūnijā komunikācijas aizbildnis Merkurs pāries draudzīgajos Dvīņos. Līdz 17. jūnijam būs jaudīgs laiks mācībām, mārketingam, izpētei, pirkumiem, starpniecībai, izziņai un paziņu loka paplašināšanai. Veiksies visās mentālajās aktivitātēs, kuras neprasīs pārāk lielu pacietību.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē