• Horoskops 11.–17. jūnijam. Kurš uzlabos attiecības, kurš mainīs dzīvesvietu?

    Horoskopi
    Jana Reķe
    10. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Šī nedēļa sāksies ar nopietnām un ar pamatīgu piepūli nobriedušām enerģijām. Mēness ir vēl ir jauns un briestošs, attiecīgi arī jums var būt daudz jaunu ieceru, kurām jāpieliek roka, lai tās varētu notikt. Šeit noderēs gan fonā esošās apņēmības pilnās enerģijas, gan arī paaugstināts fiziskais spars.
    Nākamais: Auns

    Šis periods mudinās uz elastīgu lietu redzējumu. Veselīga komunikācija un izrunāšanās par visām jūtīgajām un trauslajām tēmām gan pašos, gan arī savstarpējās attiecībās palīdzēs apzināties attiecību vērtību un atrast tajās jaunu harmonijas zonu. Viss, kas ir vajadzīgs, lai uzlabotu attiecības, ir vienkārša izrunāšanās, bez izlikšanās, maskām vai gudras filozofēšanas.

    Nedēļas jaudīgākā diena, kad dabiski tiksiet mudināti saņemties un sadarīt visvairāk, ir 11. jūnijs.

    12. jūnijs ir birokrātisko saistību, juridisko jautājumu, nopietnas dokumentācijas un sarunu risināšanas diena. Ar prātu spēsiet savākties, lai iedziļinātos un atrisinātu ieplānotos jautājumus. Šī diena būs stipri nepatīkama, ja mēģināsiet atlikt, dot sev pārāk daudz atlaižu vai kā citādi novirzīsieties no dienas plāna.

    Piektdien, 14. jūnijā, Saule izgaismos visas tēmas par jūsu nepacietīgā, izkaisītā un nemierīgā prāta dabu. Lai arī šajā dienā domāšanas veids un prāts kopumā var nebūt sabiedrotais, no šī brīža līdz pat augusta vidum daudz labāk ar prātu izpratīsiet, attiecīgi spēsiet arī izskaidrot un noformulēt to, par ko domājat un kas ar jums un jūsos notiek.

    Līdz 16. jūnijam viegli būs paveikt visu, kas ir saistīts ar komerciju, mārketingu, sociālajiem tīkliem, dokumentāciju, transportu, tehniku, kontaktu veidošanu un daudzveidīgu mijiedarbību ar citiem cilvēkiem.

    Savukārt 17. jūnijā viens aiz otra Venera un Merkurs jau pāries intuitīvajā un emocionālajā Vēža zīmē. Tas formēs jaunas prioritātes un no tiem izrietošos konkrētos soļus. Priekšplānā izvirzīsies pašsajūta, iekšējais piepildījums, dzīvesvieta un ģimenes jautājumi.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē