• FOTO: Doļina triko un saburzītā karogā modes skatē «parāda dižo Krieviju»

    Aktuāli
    Marta Kalniņa
    6. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krievijā patlaban notiek Maskavas modes nedēļa. Galvenās skates noslēgumā pa mēli soļoja Kremļa lakstīgala Larisa Doļina. 68 gadus vecajai dziedātājai uzticēja iemiesot Krievijas varenību.

    Larisa Doļina labi zināma kādreizējiem «Jaunā viļņa» skatītājiem un Krievijas estrādes pārzinātājiem. Kopš laikiem, kad krievu estrādes zvaigzne ik vasaru steidza uz Latviju, lai uzstātos «Jaunajā vilnī» un atpūstos savā dzīvoklī Jūrmalā, gan daudz kas ir mainījies. Pirmkārt, viņas dzimtene uzsākusi karu Ukrainā. Otrkārt – Latvijā Doļina iekļauta melnajā sarakstā un vairs nevar te brīvi sauļoties. Treškārt – viņai beidzot izdevies krietni notievēt, un nu 68 gadus vecā Doļina jūtas kā supermodele. To viņa pārpārēm apliecināja šonedēļ,   pārsteidzot Maskavas modes nedēļas apmeklētājus ar savu fināla iznācienu skatē. Šovu klātienē noskatījās arī galvenā ārzemju viešņa – itāļu aktrise Ornella Muti.

    Doļina uz mēles parādījās apspīlētā triko, bet galvenā rota bija saburzītam Krievijas karogam līdzīgs apmetnis. Šis veidojums ir viņas drauga dizainera Džemala Mahmudova kolekcijas «Dižā» krāšņākais šedevrs.

    «Šī kolekcija ir par dižu sievieti. Par laikmetu, kad valsts kļuva varena.

    Tā ir par stipru Krieviju. Paldies, ka ticat. Paldies, ka nebaidāties,» tā par šo kolekciju izteicās pats autors.

    Larisa Doļina varenās Krievijas tēlā.
    Larisa Doļina varenās Krievijas tēlā.

    «Es zinu, ka pēc šī iznāciena saņemšu milzum daudz ķengu. Es un jūs – mēs noriskējām. Iespējams, daudzi man uzdos jautājumus, uz kuriem es nevarēšu atbildēt. Taču tas jau ir noticis un

    es, kā jau parasti, neko nenožēloju!» pēc skates paziņoja Doļina.

    Viņai bija taisnība. Sajūsminātu komentāru netrūka, tomēr ne visiem tautiešiem Doļinas iznāciens patika. «Kāpēc Doļinai mugurā ir Madonnas kombinezons, bet jūs bezkaunīgi rādāt to kā jaunumu?» Mahmudovu tirpina kāds interneta modes eksperts.

     «Tā ņirgāties par Krievijas karogu var tikai Doļina. Bet viņai piedos. Viņa taču ir mīlule. Citus gan par to noknābātu,» lēš cits. «Tad nu gan pārsteidzāt! Uzkabinājāt uz Madonnas tūres «Celebration» kostīma Krievijas karogu!» ironizēja vēl kāds.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē