Villas Sarunas: Santa Anča ar Viesturu Koziolu

Santa Anča nenoliedzami ir viena no talantīgākajām interviju meistarēm Latvijas žurnālistikā. Viņas priekšrocība ir emocionālā un finansiālā neatkarība. Tāpēc viņas jautājumi ir tieši, drosmīgi un liek aizdomāties par nopietniem un dziļiem jautājumiem. Šoreiz viņa tuvajās hokeja čempionāta gaidās izaicina Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsekretāru Viesturu Koziolu.
Santa Anča
Santa Anča

Saruna nav nejauša. Tieši Viesturs Koziols bija viens no pirmajiem, kurš noticēja Santai un kā avīzes “Atmoda” direktors pirms 30 gadiem garantēja jaunajai žurnālistei naudas aizņēmumu. Tāpēc intervijai nav iespējams būt tikai par hokeju, tā ir saruna par būtiskiem jautājumiem. Viņu atklātības pakāpe ir īpaša aura. Tajā atklājas gan cilvēciska vientulība, gan Viestura dzīves kāpumi un kritumi. Cik vien  iespējams, Santa publiski mēģina piekļūt Viestura būtībai.

Projektu «Villas Sarunas» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par Villas Sarunas saturu atbild izdevniecība Žurnāls Santa. #SIF_MAF2021

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē