• Ziedu horoskops jūnijā dzimušajiem

    Ezoterika
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    10. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    2/4 1.–10. jūnijs Lauztā sirds

     1.–10. jūnijs Lauztā sirds

     

    Šajā laikā dzimušajiem mēdz būt nevaldāma daba. Viņiem svarīgi atrast līdzsvaru, nodibināt labu ģimeni, atrast un iekārtot stabilu, mājīgu dzīvesvietu, izbrīvēt laiku saviem iecienītajiem hobijiem. Ja tas izdosies, šie cilvēki dzīvos laimīgi, būs nesavtīgi pret citiem, pratīs just līdzi ar visu savu sirdi, un tad viņu negatīvo īpašību izpausmes būs slāpētas.

    Labi veiksies darbs profesijās, kur jāpalīdz citiem atvieglot viņu ciešanas. Ja līdzsvaru neizdosies atrast, būs grūtāk sevi savaldīt, un tad dzīve var būt sarežģītāka ne tikai sev, bet arī tuvākajiem cilvēkiem – viņiem var nākties dziedēt salauztu sirdi…

    Lauztās sirds dienās dzimušie visbiežāk ir personības ar īpašu rozīnīti, viņi nereti izvēlas sev netradicionālas nodarbes.

    Viņu šarmu nevar nepamanīt jau pirmajā tikšanās reizē – tiesa, ir cilvēki, kuriem tas nepatīk un pat traucē. Šajā laikā dzimušie daudz domā par savu labklājību, rūpīgi plāno nākotni, gādā, lai viņiem piederētu skaistas lietas, lai būtu iespējas gūt arvien jaunus, neparastus iespaidus. Mājās un dārzā mīl kārtību, prot dot padomus un tos arī uzklausīt. Ar prieku saimnieko virtuvē un plauktos rindo skaisti noformētas konservu burciņas ar pašaudzētiem dārzeņiem un ogām.

    • Lauztās sirdis jeb sirdspuķes dārzā gadiem ilgi var augt vienā un tajā pašā vietā – tiklab saulē, kā ēnā. Pēc pārmaiņām un īpašiem labumiem tās neilgojas, ja vien augsne vienmēr ir gana mitra.

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē