• «Tā manai mammai būs vieglāk.» Ar vēzi slimā Šenona Dohertija dalās ar sāpīgu ziņu

    Slavenības
    Estere Jansone
    3. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Seriālu «Beverlihilza 90210» un «Amulets» aktrise Šenona Dohertija savā raidierakstā atklājusi, ka gatavojas neizbēgamajam un sākusi atbrīvoties no savām mantām.

    Seriālu aktrise Šenona Dohertija kopš 2015. gada cīnās ar krūts vēzi. Tolaik Holivudas zvaigzne publiski klāstīja par savu diagnozi un par to regulāri informēja savus fanus. Kad šķita,ka slimība ir uzveikta, 2017. gadā Dohertiju satrieca ārstu paziņojums – vēzis ir atgriezies. Nu tas bija jau 4. stadijā.

    52 gadus vecā aktrise līdz šim ir centusies apkarot šo ļauno slimību, taču tā ņēmusi virsroku. Pērn Dohertija sociālajos tīklos rakstīja, ka metastāzes izplatījušās kaulos un smadzenēs.

    Savā raidierakstā Dohertija stāsta, ka viņa ir pieņēmusi domu, ka vairs nav atlicis daudz laika, tāpēc ķērusies pie savu mantu un īpašumu izpārdošanas. Viņa stāsta, ka visgrūtāk būs mammai Rouzai, kurai būs ne tikai jāpārdzīvo meitas aiziešana, bet arī jātiek galā ar mantojumu. «Šobrīd mana prioritāte ir mana mamma,» Dohertija stāsta savā podkāstā «Let’s Be Clear». «Es zinu, ka viņai būs ļoti grūti, tāpēc vēlos vismaz kaut kādā veidā atvieglot viņas slogu.

    Es negribu, lai viņai būtu jātiek galā ar mantu kaudzi. Es negribu viņai atstāt četras noliktavas ar krāmiem,» atklāta ir Šenona.

    Aktrise stāsta, ka viņa ir ziedojusi un pārdevusi lērumu mantu, kā arī nodevusi vērtīgas lietas antikvariātā. Vēl aktrisei nācies atteikties no sapņa uzcelt zirgu patversmi Tenesī štatā – viņa šim mērķim iegādāto īpašumu atbrīvojusi un pārdevusi. Aktrise ierakstu noslēdz ar atziņu – neviena no dzīves laikā iegādātajām mantām Šenonai nav sniegusi tādu prieku kā viņas mamma un citi tuvinieki.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē