• Pašmāju ģimenes šovā sievai «aizbrauc jumts», vīrs nobīstas no viņas agresijas

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījuma «Ģimene burkā» dalībniekus Loretu un Anatoliju Livčas pirms neilga laika piemeklēja negants strīds. Lai tiktu vaļā no emocionālā sloga, Livču ģimene ir nolēmusi izlādēties un izkliegties mežā. Emocijas uzvirmos tik spēcīgi, ka šī savdabīgā terapija kļūst par neparedzētu pavērsienu viņu abu attiecībās.

    Livču ģimene, sievas Loretas mudināta, ir ieradusies mežā, lai atbrīvotos no negatīvajām un ilgi apspiestām emocijām. Loreta cenšas skaidrot vīram, kā pēc iespējas veiksmīgāk atbrīvoties no dusmām: «Pamēģini tās dusmas tagad lādēt ārā, sitot vienu nedzīvu koku pret otru.»

    Pēc pirmajiem Anatolija mēģinājumiem, sieva viņu pārtrauc, sakot, ka viņš sišanas procesā izmanto fizisku spēku, nevis enerģiju, kas viņā ir iekšā.

    Loreta ir gatava veikt paraugdemonstrējumu, veicot izlādi pirmā. Tiesa gan, viņas demonstrējums izvēršas negaidītā dusmu vilnī un aktīvā koka dauzīšanā, ka pat Anatolijs uz brīdi šķietami nobīstas, neatpazīstot pats savu sievu!

    «Es visu dzīvi esmu mēģinājusi kādam kaut ko pierādīt! Ka esmu laba, gudra, ka man viss sanāk! Un es to daru ar nebeidzamu enerģiju tikai tāpēc, lai kāds mani novērtētu! Bet es esmu laba tāda, kāda esmu, kāda piedzimu!» savas dusmas izlādē Loreta. Pēc redzētā un dzirdētā, emocionāla kļūst ne tikai Loreta, bet arī Anatolijs.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē