• Mika Dukura jaunā sirdsdāma tikusies ar dziedātāja bijušo sievu: Nebija viegli

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Katrīne Vasiļevska jauno šova «Slavenības. Bez filtra» sezonu sāk ar lielāko sabiedrības pārsteigumu – Mika Dukura jauno sirdsdāmu Kalendy jeb Endiju Kalniņu. Endija neslēpj, ka attiecības sākušās strauji, turklāt ar Mika sievu ir tikusies, lai ne tikai iepazītos, bet nākotnes vārdā arī spētu draudzīgi audzināt un aprūpēt Mika abus bērnus.

    Ienākot Endijas dzīvoklī, skatam paveras viņas un Mika kopīgi veidotās bildes, kuras sākotnēji tika radītas, lai paziņotu par abu attiecībām, taču mediji bija paspējuši pirmie izziņot negaidīto pavērsienu. Fotosesija bija diezgan pikanta, tāpēc Katrīnei radās jautājums, kura ideja tā bija. Izrādās, tā bija Endijas.

    «Jebkurā gadījumā, Miks visam piekrita un visā iesaistījās, es viņam neko nespiedu. Fotosesija un dziesmas klips bija paziņojums par mūsu attiecībām,» atklāj Endija.

    Kopīgi ar mīļoto tika sarakstīta dziesma «Eternity», kuru iesniedza šī gada dziesmu konkursā «Supernova», taču tā neiekļuva pusfinālā. Turpinot sarunu ar Katrīni, Endija pēc neilgām pārdomām atminējās, ka bija pirmā, kas atzinās mīlestībā. Viņa atklāj, ka iemīlēšanās posms ir beidzies un rozā brilles nokritušas.

    «Es uzskatu, ka rozā briļļu nav. Īsā laika posmā ir iziets cauri visādām problēmām. Viss, kas saistīts ar šķiršanos. Nebija viegli, es biju līdzās, bet es nemēģināju savu viedokli izteiktu, es atbalstīju viņu,» stāsta Kalendy.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē