• Mammas attieksme ļoti sāpina Magoni: Man sirds sāp par šādu rīcību

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Pēc ciemošanās pie savas mammas, Magone ar draudzeni dodas pie miera, taču izejot no mājām, viņa dzird, kā māte telefonsarunā velte neglaimojošus vārdus par savu meitu, atstāstot ciemošanās notikumus un savas domas par meitas plāniem.

    Jau iepriekš šovā «Slavenības. Bez filtra» tika atspoguļoti Magones Liedeskalnas mammas nelabvēlīgie dzīvošanas apstākļi. Māja, kurā viņa uzturas, ir nedroša un veselībai bīstama, tāpēc Magone bija nolēmusi mammai palīdzēt un sarunāt strādniekus, kas varētu veikt nelielu mājas remontu.

    Pēc kādas ciemošanās reizēs, dodoties mājās, viņa nejauši noklausās mammas telefona sarunu ar kaimiņieni, kurā tika veltīti neglaimojoši vārdi sievietei. Kā izrādās, tā neesot pirmā reize, kad pašas mamma meitu aprunā aiz muguras.

    «Tas, ka mamma atstāsta privāto, intīmo, es jau labu laiku esmu novērojusi. Tiklīdz kā es pa durvīm izeju, tā mamma kādam zvana. Citreiz tā ir kaimiņiene, cireiz mana bijusī draudzene, kas viņai tagad ir piedraudzējusies tuvu. Man sirds protams sāp par šādu rīcību!»

    Viņa pati apgalvo, ka neko daudz mammai palīdzēt nevar, bet saprot, ka šādos apstākļos dzīvot nav cilvēcīgi. Taču šāda mammas attieksme ļoti sāpina Magoni, kas tikai no labas sirds vēlas palīdzēt.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē