• Kulakovs beidzot pasaka, kāpēc aizgājis no «Menueta»

    Slavenības
    16. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Juris Kulakovs.
    Foto: F64
    Juris Kulakovs.
    Četrdesmit gadus populārais komponists Juris Kulakovs bija «Menueta» dalībnieks, taču grupas 55. jubilejas koncertu vēroja, sēžot skatītāju zālē.

     

    «Ar Menuetu kopā bijām 40 gadus, bet pirms pieciem gadiem šķīrāmies. Pieļauju, ka biju neērts ar saviem izteikumiem un kritiku, bet tagad mūsu attiecības ir normālas,» sastapts skatītāju zālē grupas «Menuets» koncertā, sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» atklāts bija mūziķis Juris Kulakovs.

    «Jubilejas koncertos nealku uzstāties. Vienā ziņā esmu pat priecīgs, ka tā izvērties, jo varu koncentrēties uz Pērkonu. Tas ir mans, ko esmu izveidojis, par ko esmu atbildīgs. Pērkons ir gluži kā dūre,» sacīja Juris un atzinīgi izteicās arī par «Menueta» sniegumu Dzintaru koncertzālē. Tas viņam atsaucis atmiņā laikus, kad Juris, vēl būdams jaunietis, vērojis «Menueta» koncertu pa televizoru un pie sevis domājis – lūk, šī ir tā grupa, kurā es gribētu spēlēt. «Bet, kas bijis, tas ir izbijis. Turklāt, lai es atkal izpildītu «Menueta» skaņdarbus, man būtu jātrenējas,» noteica Kulakovs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē