• Grigaļu ģimene tikusi pie žiperīgas suņu meitenes

    Slavenības
    Gita Vīksne
    13. februāris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    «Par mazā kamoliņa ienākšanu mūsu ģimenē visvairāk priecājas abi puikas, » jaunākajā žurnāla Privātā Dzīve numurā saka LNT laika ziņu vadītājs Māris Grigalis, kura mājās nu dzīvo suņu meitene Čipa.

    «Gribējām pieradināt bērnus pie mīlestības pret dzīvniekiem, » par špica pievienošanos Grigaļu ģimenei stāsta LNT laika ziņu vadītājs, Radio Star FM ētera balss un divu dēlu – Kristera un Mārča – tētis Māris Grigalis. «Suņu meitene kļuvusi par mūsu mājās gariņu – ik dienas priecīgi sagaida bērnus pārnākam no bērnudārza. Dēli apmīļo Čipu tik sirsnīgi, ka suņu meitene dažkārt no viņiem bēg, » atzīstas Māris.

    Vairāk nekā piecus gadus Māris ar sievu Zani bija saimnieki britu īsspalvainajam runcim Pēterim. «Bija skumjš notikums – Pēterītis pirms gada devās pie lielā kaķa tur, augšā, » nopūšas Māris.

    Šā gada sākumā Grigaļi tika pie trīs mēnešus vecas špicu meitenītes Čipas. «Iepriekš konsultējoties ar sieviņu un puikām, izvēle nosvērās par labu tieši sunītim. Esam skaisti iedzīvojušies mūsu jaunuzceltajā mājā. Tur ir plaša teritorija, kur suns var pēc sirds patikas izskrieties. Tā kā darbdienas pavadām dzīvoklī Mārupē, apzināti izvēlējāmies maza auguma sunīti. Čipu var viegli ielikt somā un pārvest no dzīvokļa uz māju, » paskaidro Māris.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē