• Kuriem suņiem ziemā vajag mētelīti un kā izvēlēties īsto?

    Mājas mīluļi
    Santa Kraukle
    21. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: godrick / Shutterstock
    4/5Kā izvēlēties īsto mētelīti

    Kā izvēlēties īsto mētelīti

    Zooveikalos un internetā ir pieejams plašs sortiments ar visdažādākajām ziemas jakām, mēteļiem, džemperiem, vestītēm un daudz ko citu. Lai neapjuktu, ir svarīgi saprast, kam pievērst uzmanību, izvēloties savam mājas mīlulim piemērotāko ziemas apģērbu. 

    1. Tam jābūt ne tikai siltam, bet arī ūdens un vēja necaurlaidīgam. Tas ne vien palīdzēs dzīvniekam saglabāt siltumu, bet arī pasargās viņu no izmirkšanas lietus vai slapja sniega gadījumā. Tāpat papildu plusu noteikti nopelna tie mētelīši, kuros ir iestrādāti atstarotāji, kas palīdzēs suņuku ieraudzīt arī dienas tumšajā laikā.
    2. Pievērs uzmanību materiālam. Aukstajam laikam vislabāk būs piemēroti tie apģērba gabali, kas gatavoti no vilnas, flīsa vai tvīda. Arī kokvilnas džinss ir viens biežāk izmantotajiem materiāliem suņu jakās. Tas ir izturīgs, ērts un nesaraujas pēc mazgāšanas veļasmašīnā. Neaizmirsti arī apskatīties, cik grādu temperatūrai konkrētais apģērbs domāts. Šai ­informācijai būtu jābūt norādītai internetā pie produkta apraksta vai uz birkas. 
    3. Izvēlies tādu mētelīti vai jaciņu, kas pilnībā nosedz suņa vēderu, muguru un nedaudz arī kakla daļu. Turklāt pārliecinies, ka nopirktajai ­drēbītei nav nekādu papildu pogu, rāvējslēdzēju vai citu detaļu, kas dzīvniekam, aktīvi kustoties, varētu berzt un radīt diskomfortu.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē