• Vardarbībā apsūdzētais Strūbergs cīnīsies par bērniem: Paies laiks, bet bērni 100% būs ar mani

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    31. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Strūbergs.
    Foto: F64
    Kristaps Strūbergs.
    Vardarbībā apsūdzētais mūziķis Kristaps Strūbergs tiešsaistes žurnālam «Klik» atklājis, ka viņš plāno cīnīties par aprūpes tiesībām pār abiem dēliem.

    Pērn daudzus pārsteidza grupas «Singapūras satīns» mūziķa Kristapa Strūberga sievas un divu bērnu mammas Mairitas publiskais paziņojums par vēlmi izrauties no vardarbīgām attiecībām.

    Tolaik LTV raidījuma «Panorāma» sižetā Mairita neslēpa – viņa vērsusies pēc palīdzības slimnīcā, kur konstatēts galvas sasitums.

    «Ja no emocionālās vardarbības būtu redzami zilumi, es būtu viens liels staigājošs zilums,» toreiz sacīja viņa un neslēpa, ka pēc aiziešanas no vīra samilzušas naudas grūtības.

    «Situācija neapskaužama un palīdzība nekāda. Tāpēc es lūgšu, kas var, atbalstīt mani vismaz finansiāli,» pauda Mairita un publiskoja konta numuru. Tikmēr Strūbergs sievas teikto noliedza.

    «Nekad neesmu iesitis Mairitai, vēl jo vairāk – viņu kaut kā citādi fiziski ietekmējis,» uzsvēra viņš un noliedza arī to, ka nerūpējoties par bērniem. Abi atzina, ka attiecības turpmāk kārtos ar tiesas starpniecību.

    Pēc ilgāka laika Strūbergs piekritis intervijai. Tiešsaistes žurnālam “Klik” viņš tagad atklājis, ka šis laiks bijis emocionāli smags.

    «Jāsaprot tas, ka mani vecāki ir nodzīvojuši gadu bez saviem mazbērniem.

    Manas māsas, brāļi un radinieki arī nav varējuši gadu komunicēt ar maniem dēliem.

    Tāds ļaunums nav izmērāms nevienos pasaulē zināmos lielumos,» uzskata mūziķis.

    Viņš norāda, ka šķiršanās process ir sarežģīts, tomēr viņš tic, ka tas drīzumā šīs jautājums tiks sakārtots. Tāpat Strūbergs cīnīšoties par aprūpes tiesībām pār bērniem.

    "Situācija ir tāda, ka tik ātri bērnu pilno aprūpi es vēl nedabūšu, bet lietas virzās uz to. (…) Es cīnīšos, cik man būs spēka un, ja Dievs dos, tad mani puiki dzīvos ar mani. (…) Paies laiks, bet 100%, ka bērni būs ar mani. Es vēl nezinu, kad. Bet būs gan,» intervijā ar tiešsaistes žurnālu “Klik” saka Strūbergs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē