• Iepazīsties! Konkursa «Kluba meitene 2023» finālistes

    Santa.lv
    Santa.lv
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    2/11Karīna (22)

    Karīna (22)

    Janvāris

    Elīza Laugale

    Esmu dejotāja, ar dejošanu nodarbojos jau no agras bērnības, vēlāk tas mani mudināja kļūt arī par horeogrāfi un pasniedzēju, kas šobrīd ir arī mana profesija. 

    Esmu no Liepājas, pēc horoskopa Lauva, dzimusi Pūķa gadā – tas ļoti labi atspoguļojas manās rakstura īpašībās. Kā jau Lauvai pienākas, dažreiz gribas valdīt pār visu, un jāatzīst, ka reizēm tas, iespējams, man arī ļoti noder, sasniedzot izvirzītos mērķus un sapņus. Bet, protams, ir situācijas, kad sarežģītais un vienlaikus valdonīgais raksturs par labu nenāk, pēc tam nākas pašai visu risināt un vērst par labu. 

    Tā kā darbs ir arī mans hobijs un, kā jau noprotams, tas ir ļoti cieši saistīts ar sportu, esmu trāpījusi desmitniekā, par ko ļoti priecājos. Gribētu, lai katram no mums ir iespēja ikdienā strādāt, darot to, ko mīlam visvairāk.

    Ārpus dejošanas, man ļoti patīk viss, kas saistīts ar radošo vidi, piemēram, gleznošana. Pārējiem piedāvājumiem nekad neatsaku, vienmēr gribu izmēģināt ko jaunu, jo zināšanu nekad nevar būt par daudz. 

    Gan mazos, gan lielos laimes brīžus, tos, kuri atnāk negaidot un neplānojot, kad tos visvairāk vajag, vienmēr īpaši novērtēju un atceros. Protams, arī ģimeni, kopā būšanu, mājas un Liepājas jūru. 

    Pēdējā laikā, vairāk pavērojot situācijas sev apkārt, saprotu, ka ir tik daudz lietu un izvēļu, par kurām lieki esmu uztraukusies vai mēģinājusi tām pretoties, beigu beigās saprotot, ka tas viss ir bijis tā vērts. Tas, kur esmu šodien, nebūtu bijis iespējams bez šīm neērtajām situācijām, kurām nācies iet cauri. Iespējams, tas izklausīsies banāli un neko jaunu nepateikšu, bet viss dzīvē notiek tā, kā tam jānotiek! 

    Brīžiem pati brīnos par lietām, ko atkal esmu izdomājusi, bet, lai arī kas tas būtu, noteikti zinu, ka vienmēr tas nācis dabīgi. Arī pieteikums šim konkursam bija diezgan spontāns, bet ļāvos procesam un skatījos, kur tas mani aizvedīs. Pateicoties šai spontānajai rakstura īpašībai, ja tā to var dēvēt, esmu izdarījusi daudz lietu, kuras domāju, ka nekad dzīvē neizdarīšu. Par to laikam paldies man pašai! 

    Pēc maniem novērojumiem un personīgās pieredzes, Latvijas vīriešu pluss ir izpalīdzīgums, jo, redzot sievieti sarežģītā situācijā, nekad neesmu saņēmusi palīdzības atteikumu. 

    Mīnuss, manuprāt, ir tas, ka ik pa laikam novērojams vienlīdzības trūkums starp sievieti un vīrieti, īpaši darba jomā. Mūsdienās sieviete var būt liela uzņēmuma vadītāja un nereti pat pelnīt vairāk nekā vīrietis. Vīrietim sava ego dēļ, iespējams, to var būt grūti pieņemt. 

    Man novēlējums vīriešiem ir – būt drošākiem un pārliecinātākiem par sevi, savās darbībās. Ja tā būs, viss pārējais atnāks pats no
    sevis! :) 

    KLUBA MEITENE 2023.  Konkurss turpinās!

     

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē