• Austiņas «geimeriem» – «Sony Inzone H5» apskats

    Bezvadu austiņas
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    10. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    5/6Cik ilgi varēsim klausīties?

    Cik ilgi varēsim klausīties?

    Frekvences un herci vidējo austiņu lietotājam interesē tikpat maz, cik vidējo autovadītāju satrauc automašīnas ņūtonmetri, taču bezvadu austiņu gadījumā ir kāds svarīgs faktors – akumulators. No tā būs atkarīgs tas, cik ilgi varēsim geimot. «Sony» norāda, ka bez papildu uzlādes varēsim iztikt līdz pat 28 stundām. Vai tas ir daudz? Ikdienas lietošanai tas ir pietiekams rādītājs, taču uz to var skatīties arī perspektīvā pret konkurentiem.

    Ikdienā izmantoju «SteelSeries Arctis 1», kas ar vienu uzlādi pēc tehniskajiem datiem darbosies aptuveni 20, bet praksē līdz pat 25 stundām. Tā gan ir nedaudz zemāka cenu kategorija. «Sony H5» konkurē ar «SteelSeries Arctis Nova 7», kas bez uzlādes iztiks 38 stundas, kā arī geimeru vidū iecienītās «HyperX Cloud Alpha Wireless», kas teorijā nodrošina neticamu 300 stundu baterijas dzīvi, bet praksē pat vēl vairāk. Tātad viena uzlāde pret desmit, lai arī cenu starpība ir vien aptuveni 30 eiro (180 eiro). Ja nevēlaties domāt par lādēšanu, tad 2,4 GHz bezvadu savienojuma vietā austiņas var lietot ar 3.5 mm kabeli.

    Ierīcēm, kas darbojas ar akumulatoru, svarīgs ir uzlādes laiks. Pilna uzlāde ilgs trīs stundas, taču tikai 10 minūtēs var uzpildīt bateriju pietiekami daudz, lai videospēļu pasaulē varētu ielekt atpakaļ uz trim stundām.

    Apskata turpinājums:

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē