• Kas pēc skūpsta šovā noticis Bojarkinas attiecībās?

    Kino un TV
    Lauma Lapsa
    16. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Bojarkina un Marts Puniņš.
    Foto: F64
    Elīna Bojarkina un Marts Puniņš.
    Seriāla «Nemīlētie» zvaigznes un viņas deju partnera Marta Puniņa pirmais skūpsts notika visas Latvijas priekšā.

    Elīnas un Marta lēnais valsis jau šova «Dejo ar zvaigzni» otrajā raidījumā noslēdzās ar kaislīgu skūpstu. Tas bija liels pārsteigums ne tikaiskatītājiem, bet arī citiem dalībniekiem. Kuluāros parādījās runas, ka pāra starpā uzplaukušas romantiskas jūtas, jo kā gan citādi viņi spētu sadūšoties tik atklātām jūtu izpausmēm. Aktrise par šādām baumām tikai pasmaida. «Ideja par skūpstu radās tikai ģenerālmēģinājumā. Kāds no malas ieteica deju noslēgt ar buču, jo tad mūsu izdejotais mīlasstāsts būtu atrisināts līdz galam. Mēs ar Martu par to nemaz nebijām iedomājušies,» apgalvo Elīna. Domāts, darīts! Elīna negaidīja, ka nevainīgs skūpsts, kas viņai kā aktrisei darbā teātrī un kino nav nekas neparasts, sacels tik lielu ažiotāžu.

    «Sociālajos tīklos saņēmu vēstules, kurās bija rakstītas dažādas riebeklības,» atzīst aktrise. Viņa gan to visu uztver ar humoru. «Ja tos drausmīgos komentārus uztvertu sāpīgi, dzīvē tad jau vispār neko nedrīkstu darīt – ir jāsēž tikai alā, no kuras tu nedrīksti līst ārā,» smejas viņa.

    Aktrises draugs LTV «Kultūrdevas» sižetu autors Marģers Majors par Elīnas bučošanos šovā reaģējis saprotoši un skandālus mājās nav rīkojis.

    «Draugs nebija greizsirdīgs, jo saprot, ka skūpsts bija daļa no šova.

    Jā, tas notika fiziski, bet nenozīmē, ka man tagad gribas skūpstīties ar Martu. Tā vienkārši bija viena buča šova beigās, lai ir skaisti pielikts punkts. Uz skatuves drīkst darīt šādas lietas,» saka aktrise. Izaicinošāk skūpstīt savu deju partneri bija Martam, kurš bija nedaudz sakautrējies. Tomēr priekšnesuma labad bija ar mieru īstenot šo ideju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē