• «Volkswagen» ļauj ieskatīties, kā izskatīties elektriskais «ID.7 Tourer»

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    2. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Volkswagen» prezentē pirmās fotogrāfijas ar joprojām maskēto pilnībā elektriskā modeļa «ID.7» universāļa versiju un vienlaikus ievieš jaunu nosaukumu – «ID.7 Tourer». Jaunais modelis Baltijas tirgū nonāks 2024. gadā, tam piedāvājot plašu ietilpību un augstu efektivitāti. «Volkswagen» gala dizainu publicēs tuvākajos mēnešos.

    «Volkswagen» ir viens no veiksmīgākajiem universāļu ražotājiem visā pasaulē. Jau vairāk nekā 60 gadus tiek piedāvāti šie praktiskie modeļi, kas līdz šim saukti par «Variant» vai «Shooting Brake» («Arteon» gadījumā). Ar jauno «ID.7 Tourer» zīmols sniedz pirmo ieskatu attiecībā uz savu pirmo pilnībā elektrisko universāli, kas tirgū debitēs 2024. gadā.

    Augsta efektivitāte, pateicoties izsmalcinātai aerodinamikai

    Aerodinamiska virsbūve ir labākais pamats, lai panāktu lielu nobraukuma distanci. «ID.7» ir īpaši aerodinamisks «Volkswagen» ar Cd– vērtību 0,23."ID.7 Tourer" Cd vērtība ir gandrīz tāda pati – 0,24. Pagarinātās hečbeka versijas eleganto un jaudīgo dizainu arī iespējams nojaust, neskatoties uz automobiļa ietērpšanu kamuflāžā.

    ID.7 Tourer kamuflāžā

    Kamuflāžas pārklājuma pamatā ir «ID.7» limuzīna daudzslāņu krāsojums, ko «Volkswagen» prezentēja šī gada sākumā Lasvegasā notikušajā izstādē CES. Atbilstoši gadalaikam pārklājums ieturēts atvasaras stilā, bet tā aizmugurē izvietotie kvadrātkodi nemanāmi saplūst ar kamuflāžu.

    Augstas kvalitātes salonā ir daudz vietas, pateicoties īsajām pārkarēm un garajai garenbāzei

    Ja automašīnā ir pieci cilvēki, bagāžas nodalījuma tilpums var sasniegt 545 litrus, ja tas ir aizpildīts līdz aizmugurējā sēdekļa augstumam. Ja sēdekļi ir nolocīti, gandrīz divus metrus garās kravas telpas tilpums var palielināties līdz pat 1 714 litriem.

    Tāpat kā visiem «ID.» saimes modeļiem, arī ID.7 jaunā virsbūves forma balstīta uz Volkswagen grupas MEB platformu. Modulārā sistēma ar īsām pārkarēm un garu garenbāzi sniedz priekšrocības salonā. Tādējādi tiek radīta eleganta pilna izmēra hečbeka versija ar īpaši plašu ietilpību un palielinātu bagāžnieka tilpumu.

    Tāpat kā «ID.7», arī «ID.7 Tourer» tiks ražots «Volkswagen» rūpnīcā Emdenā. Pēc «ID.4» «ID.7» ir otrais uz MEB platformas veidotais modelis, kas tiks ražots Vācijas ziemeļrietumos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē