• Pierīgā BMW vadītājs 225 km/h lielā ātrumā bēg no policijas

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    20. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policijas foto
    Š. g. 11. februārī Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieku uzmanību piesaistīja kāds BMW markas transportlīdzeklis, kura vadītājs bija steidzīgs un teju balansēja uz pārkāpumu robežas.

    Ņemot vērā braucēja aizdomīgo un nepārliecinošo rīcību uz ceļa, likumsargi automašīnai pievērsa pastiprinātu uzmanību un vēroja tālākās darbības, nolūkā nepieļaut pārkāpumus.

    Izbraucot no Spuņciema, BMW vadītājs neievēroja arī ceļa apzīmējumu – baltu nepārtrauktu līniju, apdzenot priekšā braucošu transportlīdzekli, un paātrinot braukšanas ātrumu līdz 144 km/h.

    Likumsargi pietuvojās transportlīdzeklim, lai to apturētu, bet BMW ātrums turpināja pieaugt. Pamanot policijas automašīnas speciālos gaismas signālus, BMW vadītājs paātrināja braukšanas ātrumu līdz 225 km/h un uzsāka bēgšanu, kuras laikā veica arī pārgalvīgu manevrus un apdraudēja pretim braucošos satiksmes dalībniekus.

    Tika konstatēts, ka pie automašīnas BMW stūres bija sēdies kāds 1985. gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem. Minētais vīrietis sākotnēji noliedza, ka ir bijis pie konkrētās automašīnas stūres Rīgas pusē un apgalvoja, ka tajā ir iesēdies tikai Ugālē, bet pirms tam braucis kāds cits.

    Taču, kad likumsargi parādīja video ierakstu no degvielas uzpildes stacijas Pierīgā, kur viņš bija sākotnēji apstājies, vīrietis savu versiju par notikušo mainīja.

    Valsts policija par izdarītajiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem ir uzsākusi vairākus administratīvo pārkāpumu procesus. Tāpat bēgšanas laikā BMW vadītāju fiksēja fotoradars pie Smārdes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē