Ilze Vītola-GrūzītePersonības«Nejūtos un negribu justies kā vīrietis.» Ilmārs Šlāpins par šķiršanos, naudu un vecumu
Lauma Lūse-KreicbergaPersonības«Sapratu, ka cīnīšos par bērnu.» Aktrise Inga Ungure par mīlestību un meitas piedzimšanu
Kaija ZembergaPersonībasĪstā latvju saimniece un dvēseļu ceļvede Valda Upeniece: Es redzu, kas notiks ar cilvēku
Līga BlauaPersonībasZane Jančevska: Nezin kāpēc ir priekšstats, ka es noteikti negribu atgriezties teātrī
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasAtklāta saruna ar Signi Reinholdi-Āboliņu: Nedrīkst bēgt no savām sāpēm
Lolita LūsePersonībasLaura Vonda par šķiršanos, iepazīšanos un jauno dzīvi: Šobrīd jūtos kā Bridžita Džonsa
Kaija ZembergaPersonības«Negribu nodzīvot vienmuļu, vienkāršu dzīvi.» Skolotājs Sprude ar ultramaratonista krampi
Anija PelūdePersonībasGinekologs Kristians Šušpanovs: Ar pacientēm runāju godīgi. Dažām tas var nepatikt
Aivars PastalnieksPersonības«Šis ir smagākais gads manā mūžā.» Jānis Jenzis par laiku pēc dzīvesbiedres zaudējuma
Sanita KaravoičikaPersonības«Viss sliktais, ko iepriekš piedzīvoju, bija mana karma.» Picēriju saimnieces veiksmes stāsts