Sandra EglītePersonībasMonika Zīle: Rokai, kas palīdz piecelties, jābūt nevis kāda svešinieka, bet tavējai
Aiva KaneponePersonībasPirtnieces Ingūnas Raudas likteņstāsts: Dievs mani vairākas reizes ir iznesis uz rokām
Santa AnčaPersonībasPauls Timrots: Nedzīvoju stereotipos – visas sievietes cūkas, jo pirmā mani pameta
Sandra EglītePersonībasLinda Mūrniece un dzīve kā kino: Agrāk teicu – man vajag vīru līdz rudenim sameklēt!
Anija PelūdeVeselībaĀrsts Lazovskis: Cilvēki nezina, kas ir daba, kas ir darbs. Mums tagad ir mākslīgais intelekts
Aiva AlksnePersonībasAktrise Māra Mennika: Tā mēs ar Niku dzīvojam – jau divdesmit septīto gadu grēkā
Lolita LūsePersonībasTranzīta solists Ralfs Rubenis: Ir sievietes, kas vīrieti ceļ, un tādas, kas viņu gremdē
Sandra EglītePersonībasSavai Skaidrītei uzdāvināja leģendāru dziesmu. Čikāgas piecīša Alberta Legzdiņa likteņstāsts
Ilze KlaperePadomi virtuvēInga Grencberga atzīstas: Kopdzīves sākumā vārīju ātrās vistas makaronu paciņu zupas
Līga BlauaPersonības«Iesākts ir daudz un laika atlicis gaužām maz.» Kā Jānis Streičs tagad dzīvo Lietuvā
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasKetija Karlsone: Vai mammas, kurām ir bērni ar īpašām vajadzībām, nedrīkst normāli dzīvot?!
Ilze KlapereLasāmgabalsJapāniete Šino par dzīvi Latvijā, ēdienu un cilvēkiem: Latvieši nav tik ļoti pareizie