Ilze Anna VītolaPersonībasKā lietuviete Rūta Muktupāvela ieprecējās Latvijā: Mums ar Valdi nekad nekas nesakrīt
Aiva KaneponePersonībasSaruna ar jauno arhibīskapu Rinaldu Grantu – daudzbērnu tēvs, kurš strādājis Interpolā
Aivars PastalnieksPersonībasVēja tuneļu pavēlnieks Ivars Beitāns par biznesu ar šeihiem un ideālo sievieti
Guna RozePersonībasZīlītes redaktora un dzejnieka Jāņa Baltvilka skaistais stāsts ar traģiskām beigām…
Ieva JātniecePersonībasToms Harjo par bērnību reliģiskā sektā: Savu līdzšinējo dzīvi esmu pavadījis sektā ar pilnīgi izskalotām smadzenēm
Inga GorbunovaPersonībasVID vadītāja Baiba Šmite-Roķe: Kopš šķiršanās mana dzīve ir gājusi tikai uz augšu
Anna PeipiņaPersonībasPsiholoģe Marija Ābeltiņa: Ir tik daudz sēru un zaudējumu stāstu, ko mēs nemaz nepamanām
Anna PeipiņaPersonībasKā tagad dzīvo māksliniece Maija Tabaka: Man teica, ka kļūs labāk, ja atkal gleznošu
Kristīne IlziņaPersonībasAustrāliete, kura aprakstīja vecmāmiņu bēgšanu no Latvijas: Tā bija kā grēksūdze
Aiva KaneponePersonībasOperdziedātāja Maija Kovaļevska: Man pašai Dievs bērnus nav devis, un tādā ziņā man ir vieglāk