Aivars PastalnieksPersonībasDeputāts Andris Kulbergs asi un atklāti: 70 procenti Saeimas deputātu loderē!
Nora DriķePersonībasDziesmu svētku virsdiriģents, Jēkabs Ozoliņš: Ja domā, ka esi galvenais, tad esi pagalam!
Ilze Anna VītolaPersonībasAijas Andrejevas mīlestības ceļš: Teicu Jānim – es nezinu, kā man būs, nevaru tev apsolīt…
Guna ZvirbuleVeselībaInfektoloģe Ludmila Vīksna: Liela problēma ir pacientu iegribas un nosūtījumu pieprasījumi
Sandra EglītePersonībasAutosportista Mārtiņa Seska dzīves rokenrols: Ir dāmas, kas liek par sevi ļoti manīt…
Edgars OrlovsPersonības«Nu, patīk man tie suņi!» Ciemos pie bijušā Rīgas mēra Andra Ārgaļa un viņa astaiņiem
Guna RozePersonībasAkordeoniste Inita Āboliņa: Tēta nāve vienā brīdī padarīja mani par simt gadiem vecāku
Līga BlauaPersonībasFolkloras kopas «Upīte» vadītājs Slišāns: Apprecēsimies, kad vecākie bērni precēsies!
Aiva KaneponePersonībasPēdējais randiņš ar vīru. Kā koklētāja Ieva Veide publiskoja savu dienasgrāmatu
Gunta ŠenbergaPersonībasŠefpavāra Rītiņa dārznieces Marutas stāsts: Ne katram Mārtiņa jociņi šķita pieņemami