Anija PelūdeVeselībaSniegpulksteņu brālis Jānis Rukšāns par trako dabu, dzīvi bez draugiem un glikozes revolūciju
Aiva KaneponePersonības«Mamma teica – te gulējis Svētais Gars…» Olgas Dreģes bērnības brīnumi Sarkaņos
Sandra EglītePersonībasDžentlmenis, skaistais baleta princis un pat reiz hokejists. Haraldu Ritenbergu pieminot
Aiva KaneponePersonībasEduards Liniņš: Pat neatceros, kad man sāka veidoties tā apziņa, ka šis nav tas, kā mums būtu jādzīvo
Lolita LūsePersonības«Asaras man galīgi nav svešas.» U-20 izlases galvenais treneris Artis Ābols par dzīvi, ģimeni un hokeju
Aivars PastalnieksPersonības«Ukrainā mani sauc par nodevēju.» Atklāta saruna ar jauno Latvijas pilsoni, daiļslidotāju Fediru Kulišu
Liena BritānePersonībasPelnu urnas, Tinderis un trīs audžubērni: Daces Pavliņas recepte, kā 50 gados sākt dzīvot pa īstam
Ilze Vītola-GrūzītePersonības«Neesmu nekas vairāk kā kaudzīte atomu.» Profesors Mārcis Auziņš par Dievu un dvēseli
Lolita LūsePersonības«Diplomātija man ir pie vienas vietas.» Kotiņu saimnieks, drusku šamanis Aldis Ločmelis
Līga BlauaDzīvesstāsts«Bērnu dzimšanas un nāves datumi man uz mūžu ierakstīti atmiņā…» Maijas Krekles likteņa zīmes