Ginta Auzniece-JaunzemeDzīvesstāstsArodārste profesore Maija Eglīte: Sievietei vajag vīrieti. Man joprojām patīk vīrieši!
Ineta MeimaneIntervijaDāvanu feja Londonas luksusa gravitācijā. Katrīna Aleksa par mākslu, nodevību mīlestībā un uzbūvēto brīvību
Līga BlauaPersonisks stāstsStarp deformēto pasauli un sakopto dārzu – aktiera Daiņa Gaideļa dzīves līkumi
Aiva KaneponeIntervija«Jāaizver vienas durvis, lai citas atvērtos.» Agnese Budovska par mācīšanos dzīvot pašai savu dzīvi
Ineta MeimaneIntervija«Esmu uzmanības padauza.» Miks Galvanovskis par dzīves rūdījumu, biznesu un mūziku
Dana SinkevičaAttiecības«Jau sen neuztraucos, ko citi nodomās.» Uzņēmējas Rutas Dziļumas mīlestības stāsts, par kuru var uzņemt filmu
Ilze Vītola-GrūzītePersonībasSanda Dejus: Savs laiks dubļus brist, savs laiks rotāties. Tagad esmu rotāšanās fāzē
Ineta MeimaneIntervija«Beidzot varu par to runāt.» Aktrise Ieva Segliņa par tēva alkoholismu, mammas aiziešanu un ceļu kino
Kaija ZembergaIedvesmojošs stāsts«Vienā brīdī Dievs mani noņēma no trases.» Mārtiņš Egliens pēc slimības atgriezies citai dzīvei
Sandra EglītePersonības«Varu pateikties Dieviņam, ka esmu saticis īsto sievieti.» Slavenākā «Čikāgas piecīša» Alberta Legzdiņa likteņstāsts
Līga AndžānePersonībasDziju karaliene ar dumpinieces garu. Helga Isagere par dizainu, laikmetīgu estētiku un radošo brīvību
Aiva KaneponeIntervijaHoreogrāfe, Džilindžera jaunā mūza Linda Kalniņa: Ar šīm attiecībām iepazīstu sevī jaunu šķautni. Tā ir cita sievišķība