Ilze Vītola-GrūzīteIntervija«Mani hokejā interesē cilvēks, nevis rezultāts.» Sporta žurnālists Dāvids Ernštreits
Inita SilaPersonībasBērnība sektā, izlaušanās un astoņi nesaņemti Oskari – Glenas Klouzas neparastais dzīvesstāsts
Ilze Vītola-GrūzītePersonībasLatgaļu saknes, ebreju asinis un Venēcijas spoguļi. Gleznotājas Frančeskas Kirkes brīvības garša
Sandra EglītePersonības«Šī saruna man būs smaga…» Māsasmeita pirmo reizi stāsta par Uļjanas dzīves neredzamo pusi
Lolita LūseAtmiņu stāsts«Ikreiz tēvam kapos palūdzu, lai viņš palīdz mūsu izlasei.» Leģendārā hokejista Hatuļeva meita Kristīne
Lolita LūseIntervija«Ukraiņi mums nesūta dronus, viņi aizsargā savu valsti.» Ekskluzīva intervija ar pulkvedi Raivi Melni
Iveta DzērveIntervija«Es negribu tikt ierobežota.» Brīvs un eksotisks putns – modes dizainere Natālija Jansone
Ineta MeimanePersonības«Esmu nonākusi sajūtā, ka ļoti labi eksistēju viena.» Sieviete pēc mīlestības – mākslas zinātniece Inga Šteimane
Sandra EglītePersonības«Negribas, lai tas, ko esi izveidojis, nomirst. Tāpēc velc vien tālāk!» Saruna ar Henriku Danusēviču
Aivars PastalnieksPersonībasAtklāta saruna ar Kulbergu: Standartsituācijā nejūtos labi. Vislabāk – kad ir mēsli
Lauma Lūse-KreicbergaIntervijaSkatītāji sajūsmā raud, bet viņš sev nepatīk. Valts Skuja par aktiera sodību un Freimaņa lomu