Līga BlauaDzīvesstāsts«Ja gribēju būt laimīga, man bija jāiemācās izturēt nelaimi.» Dziedātājas Lolitas Vambutes dzīves simfonija
Aiva KaneponeRaimondam Paulam – 90Maestro fenomens. Trīs personiski stāsti par Raimonda Paula mūžīgo dzinēju
Dana SinkevičaDzīvesstils«Nu nedzer tas latvietis latviešu vīnu!» Lubānas donkihots Žvagins par vairāk nekā 10 vīndara gadiem
Ieva SmilgaDzīvesstāsts«Tikai nenormālajiem nav bail.» Uldis Veispals – kaskadieris, kurš ieguldījis mūžu filmu mākslā
Ilze Vītola-GrūzīteIntervija«Nevar dzīvi būvēt ap zaudējumu.» Džeina Šteinberga atklāti par pagātnes ēnu un ļaušanu sev atkal just
Aivars PastalnieksPersonības«Nelaid Kremli savā galvā!» Māris Riekstiņš par Trampu, Putinu un NATO stabilitāti
Ineta MeimanePersonības«Es neesmu bijusi svētā.» Maija Doveika atklāti par dzīvi bez filtra, atkarībām un derību ar Dievu
Lauma Lūse-KreicbergaPersonības«Es absolūti neko nenožēloju…» Noras Ikstenas atklātākā intervija par dzīvi un nāvi
Ginta Auzniece-JaunzemeAttiecību stāstsVai tiešām garlaicīgākais pāris pasaulē? Signes un Kaspara dinamiskā dzīve starp dežūrām un bērniem
Sandra EglīteLasāmgabalsViņš zināja, kas notiks. Džordža Orvela skaudrā patiesība, ko pasaule negribēja dzirdēt
Sandra EglītePersonībasDivi maģistri, trenera sertifikāts un sveces betonā. Kāpēc Anitens nespēj atpūsties?