Lauma Lūse-KreicbergaIntervijaRalfs Eilands: Man nav patikusi neviena šķiršanās. Arī tad, kad esmu pametis pats
Ieva SmilgaDzīvesstāsts«Tikai nenormālajiem nav bail.» Uldis Veispals – kaskadieris, kurš ieguldījis mūžu filmu mākslā
Lolita LūsePersonībasRodrigo Ābols: Smejos, ka pagaidām ar olimpiādēm manā dzīvē nekas labs nesaistās
Ineta MeimaneIntervija«Visas citas manis dziedātās meitenes mirst.» Kristīne Opolais par dzīvi, karjeru un sapni nodziedāt Minniju
Ērika BērziņaIntervijaMāksliniece Elīna Brasliņa: Bērns māca prioritātes un izārstē no nesamērīgi lielā darbaholisma
Ineta MeimanePersonībasBaibas Indriksones «aizliegtā» mīlestība: Tajos laikos tas bija ārkārtīgi amorāli
Inga GorbunovaIntervijaPirmā latviešu kalnu slēpošanas karaliene Ulla Ģērmane: Uzskatu, ka patiesībā Dženifera jau ir mani apsteigusi
Lolita LūseIntervija«Tas ir smalks darbs ar rupjiem instrumentiem.» Zirgu kalējs ar pilota licenci – Roberts Neretnieks
Aiva KaneponeIntervija«Pat ja tā paliks mana vienīgā loma, tā būs neaizmirstama.» Raitis Stūrmanis par Tumšzilo evaņģēliju
Ilze Vītola-GrūzīteAttiecības«Dzīve jau tā ir pilna dažādu grūtību, ja vēl būtu drāmas…» Sējānu mīlestības formula
Dagnija ZīverteLeģendas stāstsSieviete, kura attapībā pārspēja aukstasinīgākos slepkavas. Pa pēdām rakstniecei Agatai Kristi