Aija LāceIntervijaViena no pasaules ietekmīgākajām sievietēm radošajās industrijās. Daiga Atvara par spēju visur redzēt iespējas
Ilze KlaperePersonībasDāvids par lauku šiku, nūdismu un interneta troļļiem: Man raksta, ka izskatos pēc bomža!
Aivars PastalnieksPersonībasVīrietis, kas kļuva par Uļu – Kārlis Arnolds Avots par 8 gadu apsēstību un ziedošanos lomai
Aiva KaneponePersonībasLatvijas brīvmūrnieks numur viens Māris Gailis. Par slepenajiem rituāliem, miljoniem, ietekmi un Zaigu
Lauma Lūse-KreicbergaIntervija«Viņiem izdevās mani salauzt. Es vairs neticēju sev.» Lily par gadiem ilgās klusēšanas iemesliem
Sandra EglītePersonības«Kāpēc sačakarēt labu lietu?» Aktieris un režisors Māris Bezmers par laulību, kompromisiem un bailēm no rutīnas
Lolita LūsePersonības«Nedzeru 27 gadus, bet tā arī neesmu atradis veidu, kā atslēgties.» Ingars Gusāns par nebeidzamo ikdienas cīņu
Ineta MeimaneIntervijaFatāli poētiskais gada aktieris Artis Jančevskis: «Teātris man ļauj sevi paslēpt un legāli pabūt citā stratosfērā»
Ilze OlšteinaIntervija«Arī es nespēju izlabot visas savas domāšanas kļūdas.» Iespējams, atklātākā saruna ar psihoterapeitu Artūru Utinānu
Lauma Lūse-KreicbergaIntervija«Domāju, ka tieši mīlestība mani ir glābusi.» Rita Lasmane par meitas zaudējumu, bērnības traumām un pagātnes pieņemšanu
Aiva KaneponeIntervija«Es gribu visu un to dabūju!» Sonora Vaice atklāti par smagākajiem dzīves brīžiem, bērniem un jauno profesiju
Ineta MeimaneIntervijaTumši samtaina balss un tērauda mugurkauls. Raimonda Paula jaunā mūza – Gerda Timrota