Lolita LūseDzīvesstilsTrīs dāmas atklāti par to, kā noķērušas moča kaifu: Motocikls neprasa, cik tev gadu
Ineta MeimanePersonībasLily par laulību ar Donu, savu franču mīlu un pagātni: «Fabrika» mani samīdīja
Liena BritānePersonības«Ņem tik zīmuli rokā un fotografē!» Karikatūrista Bērziņa un melnā kaķa stāsts
Aiva KaneponePersonībasLielā latgaļu tirgus saimniece Līga Kondrāte: Nevaru iedomāties, ka būtu jādzīvo svešā zemē
Ineta MeimanePersonībasBaibas Indriksones «aizliegtā» mīlestība: Tajos laikos tas bija ārkārtīgi amorāli
Ērika BērziņaAttiecībasDziedātāja Ieva Sutugova: Līdz ar bērna piedzimšanu augusi mana produktivitāte
Santa AnčaPersonībasLiepupes muižas saimniece Egita Lauska: Pēc vīra nāves es salīmēju sevi kopā no jauna…
Aiva AlksnePersonības«Sauļuk, pafilmē mani!» Seksīgā Svetlana Žigajeva runā par to, par ko citi sačukstas
Līga BlauaPersonības«Man visu laiku vajag mīlēt…» Mārtiņš Vilsons atklāti par dzīvi un savām piecām sievām
Aiva AlksnePersonības«Ja nebūtu sievas, sen jau mētātos kādā renstelē.» Vīlipsons par dzīvi un mīlestību
Aiva KaneponePersonībasAktrise Anna Klēvere: Man patīk viss, kas izslēdz šo vājprātīgo skriešanu un strādāšanu