Lolita LūsePersonības«Basketbolā ir maz kretīnu.» Igors Miglinieks par spēli, dzīvi un sportistu sievām
Gunta ŠenbergaDzīvesstilsBotāniskā dārza jaunā direktore Renāte Lagzdiņa – filoloģe ar sapni par zaļo oāzi
Dace RudzītePersonībasLinitas Mediņas rozā dzīve: Kad esi viena, pierodi pie tā tik ļoti un jūties tik labi…
Kristīne IlziņaPersonībasKo manas vecmāmiņas man nestāstīja… Sāpīgs un skaists latviešu sieviešu stāsts svešumā
Ilze Anna VītolaPersonībasKā lietuviete Rūta Muktupāvela ieprecējās Latvijā: Mums ar Valdi nekad nekas nesakrīt
Aiva KaneponePersonībasSaruna ar jauno arhibīskapu Rinaldu Grantu – daudzbērnu tēvs, kurš strādājis Interpolā
Aivars PastalnieksPersonībasVēja tuneļu pavēlnieks Ivars Beitāns par biznesu ar šeihiem un ideālo sievieti
Guna RozePersonībasZīlītes redaktora un dzejnieka Jāņa Baltvilka skaistais stāsts ar traģiskām beigām…
Ieva JātniecePersonībasJRT aktieris Toms Harjo atklāti par bērnību reliģiskā sektā: Es tiku izslēgts no kopienas…
Inga GorbunovaPersonībasVID vadītāja Baiba Šmite-Roķe: Kopš šķiršanās mana dzīve ir gājusi tikai uz augšu