Sandra EglītePersonības«Varu pateikties Dieviņam, ka esmu saticis īsto sievieti.» Slavenākā «Čikāgas piecīša» Alberta Legzdiņa likteņstāsts
Līga AndžānePersonībasDziju karaliene ar dumpinieces garu. Helga Isagere par dizainu, laikmetīgu estētiku un radošo brīvību
Aiva KaneponeIntervijaHoreogrāfe, Džilindžera jaunā mūza Linda Kalniņa: Ar šīm attiecībām iepazīstu sevī jaunu šķautni. Tā ir cita sievišķība
Ginta Auzniece-JaunzemePersonībasTiesībsardze Karina Palkova: Nav pieļaujams, ka pacientam iedod parakstīt papīru, kurā viņš neko nesaprot
Iveta DzērveIntervija«Man no sirds riebjas sievietes, kuras nepalīdz citām sievietēm.» Nino Haratišvili par dzīvi, vēsturi un literatūru
Kaija ZembergaPersonības«Esmu nezāle, ko nevar izravēt.» Rēzija Kalniņa par iziešanu cauri ellei un mākslu piedot
Lolita LūseTviterkonvojsTviterkonvoja Čaks Noriss un baterija Laura, no kuras bīstas bezbailīgie poļu robežsargi
Līga BlauaPersonības«Iesākts ir daudz un laika atlicis gaužām maz.» Pēdējā saruna ar režisoru Jāni Streiču
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasKordiriģente Agita Rimšēviča: Varbūt arī, ja man vīrs teiktu: «Lecam!», es lēktu kopā ar viņu
Līga BlauaPersonības«Šeit es vēl neesmu bijis…» Režisors Uģis Olte par meža tumšo pusi, Ķibildu zārkā un brīvību aiz kameras
Lolita LūseIntervija«Sieviete tāpat vien no ģimenes projām neiet…» Danas Reiznieces pirmā intervija pēc laulības šķiršanas