Aiva KaneponePersonībasAtklāta un sirsnīga saruna ar Raimondu Paulu: Ar sievietēm es tagad neielaižos
Lauma Lūse-KreicbergaDzīvesstilsKā gleznotājas ģimene nopirka senu guļbaļķu ēku un pārvērta to līdz nepazīšanai
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasIeva Kerēvica: Daudz esmu strādājusi, lai mani netraucētu pagātnes sāpes
Lolita LūsePersonības«Esmu bijis tādos dzīvokļos, ka bail paliek.» Kā bokseris kļuva par ātrās palīdzības šoferi
Ieva JātnieceAttiecībasNešķiramie Dana un Sandijs: Es tiešām nevaru iedomāties, kāpēc šķirties no cilvēka, ar kuru ir superīgs sekss
Dace RudzītePersonībasDzejniece un skolotāja Rasma Urtāne: Uz cietumu eju vairāk nekā 10 gadus un smejos
Aivars PastalnieksPersonībasSieviete, kura gāza ģenerālprokuroru Juri Stukānu: Viņš mani vienkārši lauza
Aiva KaneponePersonībasAsnate Smeltere: Tagad Raimonds Pauls gan vairs negrib nākt ar mani uz randiņu!
Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasVUGD priekšnieks Mārtiņš Baltmanis: Kopā būšana ar tuvu cilvēku noteikti palīdz pārvarēt sāpes…
Aivars Pastalnieks18+Pievilcīgā māksliniece un zirgkope Dārta: Šodienas cilvēku ar kailumu nošokēt nevar