Lauma Lūse-KreicbergaPersonībasAtklāta saruna ar Signi Reinholdi-Āboliņu: Nedrīkst bēgt no savām sāpēm
Lolita LūsePersonībasLaura Vonda par šķiršanos, iepazīšanos un jauno dzīvi: Šobrīd jūtos kā Bridžita Džonsa
Kaija ZembergaPersonības«Negribu nodzīvot vienmuļu, vienkāršu dzīvi.» Skolotājs Sprude ar ultramaratonista krampi
Anija PelūdePersonībasGinekologs Kristians Šušpanovs: Ar pacientēm runāju godīgi. Dažām tas var nepatikt
Aivars PastalnieksPersonības«Šis ir smagākais gads manā mūžā.» Jānis Jenzis par laiku pēc dzīvesbiedres zaudējuma
Sanita KaravoičikaPersonības«Viss sliktais, ko iepriekš piedzīvoju, bija mana karma.» Picēriju saimnieces veiksmes stāsts
Ilze Vītola-GrūzītePersonībasKultūras ministre Agnese Lāce par naudu, bērnības traumām un ģimenes sapulci
Aiva KaneponePersonībasDanilāns par dzīvi pēc sievas aiziešanas: Mana Irēnīte ļoti gribētu, lai es dzīvoju
Aiva KaneponePersonībasVestards Šimkus: Man nepatīk sajūsmināšanās par tiem, kas dodas strādāt uz ārzemēm
Līga BlauaPersonības«Viņa meli izdzēsa manu mīlestību.» Aktrise Evija Krūze par īstām jūtām un vilšanos
Lolita LūsePersonības«Viņai bija dots tik maz laika…» Latgales dziedātājas Aijas Rimšas smeldzīgais liktenis