Ineta MeimaneIntervija«Neredzu jēgu septiņas nedēļas nebūt mājās un neredzēt meitu.» Kristīne Opolais par dzīvi, karjeru un sapni nodziedāt Minniju
Ērika BērziņaIntervijaMāksliniece Elīna Brasliņa: Bērns māca prioritātes un izārstē no nesamērīgi lielā darbaholisma
Ineta MeimanePersonībasBaibas Indriksones «aizliegtā» mīlestība: Tajos laikos tas bija ārkārtīgi amorāli
Inga GorbunovaIntervijaPirmā latviešu kalnu slēpošanas karaliene Ulla Ģērmane par meitu: Uzskatu, ka patiesībā Dženifera jau ir mani apsteigusi
Lolita LūseIntervija«Tas ir smalks darbs ar rupjiem instrumentiem.» Zirgu kalējs ar pilota licenci – Roberts Neretnieks
Aiva KaneponeIntervija«Pat ja tā paliks mana vienīgā loma, tā būs neaizmirstama.» Raitis Stūrmanis par Tumšzilo evaņģēliju
Ilze Vītola-GrūzīteAttiecības«Dzīve jau tā ir pilna dažādu grūtību, ja vēl būtu drāmas…» Sējānu mīlestības formula
Dagnija ZīverteLeģendas stāstsSieviete, kura attapībā pārspēja aukstasinīgākos slepkavas. Pa pēdām rakstniecei Agatai Kristi
Lolita LūseIntervija«Ja ej cauri ellei, turpini iet.» Deniss Vasiļjevs atklāti par naudu, traumām un Daugavpils spēku
Aiva KaneponePersonībasDāvis Sīmanis: Esmu tas, kurš spēlē droši. Man ir ļoti bail no nekontrolējamām situācijām