• Valdis Kalnozols: Visiem slavenajiem cilvēkiem ir kāda bērnības trauma

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Influencere Katrīne Vasiļevska un šovs «Slavenības. Bez filtra» ir devusies satikties ar Valdi Kalnozolu un viņa sievu, kuri šodien romantiskā gaisotnē atzīmē Valda vārda dienu. Sarunā ar Katrīni viņš pastāsta par savām sajūtām, kad pirmo reizi saticis savu tēvu 40 gadu vecumā. Tāpat viņš atklāj, kādēļ šķirtiem vecākiem ir jādara viss, lai savstarpējie konflikti netraucētu bērnu audzināšanai.

    Sarunas laikā Kalnozols atzīst, ka viņam vienmēr ir bijusi vēlme kļūt atpazīstamam. Viņš saviem skolēniem ir teicis, ka visiem slavenajiem cilvēkiem ir kāda bērnības trauma, kura liek dzīties pēc slavas un atpazīstamības. Viņa trauma ir bērnība bez tēva.

    «Es esmu bez tēva izaudzis un man ir kaut kāda trauma iekšā, ka es gribu parādīt, ka esmu tās mīlestības cienīgs. Man vispār sanāca ļoti dīvaini. Vienreiz uz tikšanos piesakās kāds kungs, ienāk iekšā un saka, sveiki, es esmu Jūsu tēvs!»

    Kā izrādās, Kalnozola tēvs esot bijis augstas iestādes vadītājs. Īstens komunists, kuram bija nepieciešama kristāldzidra personīgā dzīve, tomēr ārlaulības bērns tādu neradītu. Par šādu satikšanos Valdis bija šokā un īsti nezinājis, ko teikt. Pēc dažiem mēnešiem bioloģiskais tēvs aizgāja mūžībā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē