• Dizainerei Verai Vangai drīz 75. Kā viņai izdodas izskatīties tik satriecoši?

    Mode
    Estere Jansone
    23. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/Vera Wang
    Modes ikona, ķīniešu dizainere Vera Vanga ir ne tikai pazīstama ar saviem elegantajiem tērpiem, bet arī neparasto ārieni. Teju 75 gadus vecā māksliniece gadu desmitiem ir spējusi jaunas meitenes izskatu. Viņa atklāj, kas ir viņas jaunības eliksīra sastāvdaļas.

    Kāzu kleitu dizainere Vera Vanga modes pasaulē allaž ir raisījusi ne mazums jautājumu – kā ikoniskā dizainere tik cienījamā vecumā spējusi saglabāt satriecošu ārieni, nerimstošu enerģiju un jauneklīgumu? Šogad, 27. jūnijā Vanga svinēs 75 gadu jubileju – intervijā ar portālu «People» dizainere nebaidās atzīt, ka šis gada skaitlis rada lielu spiedienu uz viņu.

    Vangai padomā ir ambiciozs plāns. «Es plānoju strādāt kā Vorens Bafets vai karaliene Elizabete II [līdz mūža beigām]. Es turpināšu strādāt, jo jūtu, ka tikai tagad spēju paveikt savu darbu arvien labāk un labāk,» teic Vanga, piemetinot, ka viņu spēj darīt laimīgu tieši darbs un jaunu apģērbu dizainu radīšana.

    Par savu jaunības noslēpumu dizainere uzskata sevis neierobežošanu. Vanga ikdienā piekopj striktas diētas, tomēr laiku pa laikam ļaujas vājībām – viņa īpaši iecienījusi ātrās ēdināšanas restorāna «McDonald’s» maltītes, virtuļus ar krēma pildījumu, kā arī ik pa laikam dizainere atļaujas iedzert kokteiļus ar šņabi. Kādai komentētājai sociālajos tīklos Vanga atklājusi savu jaunības formulu: «tas ir darbs, labs miegs, šņabja kokteilis un izvairīšanās no saules stariem».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē