• Diona par mīlu ar 22 gadus vecāku aktieri: Protams, Ivars ir daudz vairāk pieredzējis

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    5. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Jaunā dziedātāja Diona, kura jau gadu ir romantiskās attiecībās ar Jaunā Rīgas teātra aktieri Ivaru Krastu, īpašā veidā atzinusies mīlestībā.

    Pirmo reizi sabiedrībā Diona un Ivars izgāja šogad, apmeklējot ceremoniju «Zelta mikrofons». Toreiz Diona žurnālam «Privātā Dzīve» atzinās, ka viņa ar aktieri iepazinās tieši pirms gada šajā pašā pasākumā. Toreiz gan Diona bijusi dzīves posmā, kad šķitis – viņa nemaz nevēlas veidot attiecības, jo iepriekš piedzīvojusi vilšanos. Taču abi sāka tikties un drīz vien viņa atskārta, ka ir iemīlējusies. Par savām jūtām viņa runā arī mūzikā – savā jaunajā dziesmā «Love You More». «Es varu dot daudz, bet tajā pašā laikā daudz arī gribu atpakaļ, tāpēc es spēju ne vien pateikt, ka mīlu, mīlu vairāk un vēl vairāk, bet arī šīs emocijas izmantot radoši savās dziesmās. (..) Šī dziesma būtībā izskaidro visus manus zemapziņas procesus, kā es funkcionēju kā cilvēks un attiecībās,» skaidro Diona.

    Nesen žurnālam «Kas Jauns» Diona pastāstīja, ka Ivars labprāt klausās viņas dziesmas, izsaka savu viedokli. Lai gan abi esot ļoti aizņemti katrs savos radošos projektos, viņiem ir daudz kopēja.

    «Es pat nevaru iedomāties sev blakus vīrieti, kas nav saistīts ar mākslu un kultūru,»

     pauda dziedātāja. Ivaru gan vairs neinteresējot publiski pasākumi un ballītes, taču Dionas dēļ viņš uz tām parakstoties. Savukārt Diona ar prieku ejot uz teātra pirmizrādēm un ballītēm, jo Ivars viņai atvēris jaunu pasauli. Līdz šim teātris Dionai nebijis tuvs, bet nu viņa iepazīstot šo mākslas veidu.

    Lai gan abiem ir ievērojama vecuma starpība, tas nekad neesot bijis traucēklis. «Protams, Ivars ir daudz vairāk pieredzējis nekā es, taču viņš mani pilnībā saprot,» atzīst jaunā māksliniece. Abu attiecības ir iegājušas nopietnā gultnē, un to pieņēmuši arī  viņu vecāki. Pārītis bieži dodoties atpūsties pie Ivara vecākiem Jūrmalā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē