• no jaunstāda veiksmīgi izaudzēt stādu

    Dārzs
    Indra Ozoliņa
    15. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    5/5Kur pirkt?

    Kur pirkt?

    • Silja veikalos Tīrainē, Kuldīgā un Preiļos. Te var nopirkt vasaras puķu, garšaugu, graudzāļu, ziemciešu, hibisku, sukulentu un rožu jaunstādus. Marta sākumā tur ir jau iepodoti jaunstādi – petūnijas, balzamīnes, pelargonijas. Stādus tirgos līdz pat gada 20. nedēļai, proti, 17.–19. maijam, kad piedāvājumā būs arī vasaras hibiski (Hibiscus summerific) un sukulenti. Minimālais pirkšanas daudzums veikalos ir četri stādi. Savukārt, stādus pasūtot iepriekš, mazākais skaits ir viena ceturtdaļa kasetes, kas ir 24–28 stādi. Nākamajam gadam jaunstādus varēs pasūtīt, tikai sākot ar septembri, zvanot pa tālruni 26326213. 
    • Onava Jūrmalā. Šeit piedāvā vasaras puķes, divgadīgās puķes, balkonaugus, ziemcietes, graudzāles un citus augus. Vēl pieejamos jaunstādus vari pasūtīt uzņēmuma mājaslapā. Sākot ar aprīļa vidu varēs iegādāties paaugušos jaunstādus, jau iestādītus podiņā. Minimālais pasūtījuma apjoms ir 200 eiro.
    • A. M. Ozoli Ādažu novadā. Te iespējams nopirkt vasaras puķu, atraitnīšu, prīmulu, ziemciešu, rožu, košumkrūmu, graudzāļu, hortenziju, peoniju un citu augu jaunstādus. Tos vislabāk pasūtīt no augusta līdz oktobrim, zvanot pa tālruni 26472830. Pēc tam pa e-pastu tiks izsūtīts elektronisks katalogs. Pasūtot laikus, būs pieejams plašāks augu klāsts, taču par jaunstādu pārpalikumu iegādi var interesēties arī pavasarī. Minimālais daudzums, ko var nopirkt, ir ceturtdaļa kasetes – tajās ir 180, 128 vai 84 stādi, tātad attiecīgi sanāk 45, 32 un 21 stādiņš. 
    • Veikals Dzīvniekiem, dārzam, mājai Ciemupē. Te var iegādāties petūniju, pelargoniju, balzamīņu, diasciju, lobēliju un citu podu puķu jaunstādus. Piedāvājumā ir leduspuķes, atraitnītes, fuksijas, arī daudzgadīgo puķu stādi. Ja ir īpašas vēlmes, iepriekš var zvanīt pa tālruni 65068772. Braucot pēc stādiem, vēlams paņemt līdzi kastīti. Nav jāpērk noteikts daudzums, var iegādāties pat tikai vienu stādiņu.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē