• Seksa guru Miks Ozoliņš: Arī sievieties attiecībās pieprot toksiskas manipulācijas

    Attiecības
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    28. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Daudzi cilvēki, kas mēģina iepazīties un izveidot attiecības dzīvē vai arī ar interneta starpniecību, ir saskārušies ar tādu nepatīkamu parādību kā «ghotisngs» – kad veidojas abpusēji patīkama komunikācija, bet tad otra puse to pēkšņi pārtrauc bez kāda acīm redzama iemesla vai paskaidrojuma. Citiem vārdiem, izgaist kā spoks, neatstājot nekādu pēdu.

    Režisors, iepazīšanās kursu pasniedzējs un grāmatas autors Miks Ozoliņš STV Pirmā! Sarunu šovā «Kad viņas satiekas» mēģina skaidrot šo dīvaino rīcību:

    «Viens no variantiem ir, ka tas cilvēks vispār ir tāds, kurš nespēj nevienu lietu novest līdz galam – lohs citiem vārdiem. Vai arī, ja ir runa par internetu, viņam, iespējams, ir ļoti intensīva, notikumiem bagāta «īstā»dzīve.»

    Ozoliņš ir ieguvis arī skandalozu slavu un saņēmis daudz kritikas par savu iespaidīgo bijušo partneru skaitu un ne to jaukāko izturēšanos pret viņām.

    Raidījumā Miks atklāj, ka toksiskas manipulācijas attiecībās itin labi pieprot arī daiļais dzimums, un arī pašam «seksa guru» šādas būtnes ir sagādājušas ne mazumu sirdēstu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē