• Šovu zvaigzne Violeta zina, kāpēc Mikam Ozoliņam nav draudzenes

    Slavenības
    29. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Violeta
    Foto: F64
    Violeta
    Miks Ozoliņš sevi uzskata par meistarīgu sieviešu savaldzinātāju un metodes, kā pavedināt dāmas, mēģina notirgot arī citiem. Tomēr ne savā šovā, ne privātajā dzīvē viņam nemaz tik spīdoši neklājas. Violeta zina kāpēc!

    «Privāti šo jaunskungu nepazīstu, bet vizuāli viņš ir ļoti vīrišķīgs un pievilcīgs, noteikti arī liels siržu lauzējs,» vērojot Mikla Ozoliņa aktivitātes šovā «50 dolāru randiņš», saka šovu zvaigzne Violeta Stepanova.

    «Domāju, Miks vēl aizvien ir brīvs, jo nav iepazinis tik skaistu, gudru, asprātīgu, jautru un dažreiz arī bīstamu mājsaimnieci kā es.

    No tādām sievietēm kā es vīrieši prom nemūk. Bet, ja nopietni – pati no tādiem vīriešiem kā Ozoliņš turos pa gabalu. Pēc pieredzes varu teikt, jo skaistāks vīrietis, jo samaitātāka ir viņa dvēsele. Daudzām sievietēm nākas raudāt šādu skaistuļu dēļ, un arī Mika dēļ raudās vēl tūkstošiem meiteņu. Esmu pieaugusi sieviete, nevēlos vairs cīnīties par vīriešu uzmanību. Gribu, lai vīrieši cīnās par mani. Ja vīrietis jau pēc pirmā atteikuma skrien pie citas, kuru vieglāk ievilkt gultā, viņš ir nevis vīrietis, bet patmīlis, kurš tikai vēlas apmierināt savu vīrišķību.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē