• Kļaviņa par attiecībām ar turku: Es saprotu, ar ko tie citas mentalitātes vīrieši «paņem»

    Attiecības
    Gita Vīksne
    26. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA
    Jaunā Rīgas teātra aktrise pandēmijā nodevusies virtuālām attiecībām ar vīrieti no Turcijas.

    Sandra Kļaviņa intervijā žurnālam Annas Psiholoģija vaļsirdīgi atzinās – viņas sirds atkal esot brīva, un aktrise ļāvusies romantiskam piedzīvojumam.

    «Ir kaut kas, kas man pašai ir jauna pieredze, un to atnesis tieši šis dīvainais laiks. (..) Tā manā virtuālajā dzīvē ienāca kāds cilvēks no otras pasaules malas, no Turcijas, un man ir ārkārtīgi interesanti ar viņu runāt, jo viņš ir ne vien citas tautības un kultūras, bet arī citas ticības cilvēks,» atklāj Sandra. Ar turku viņa sarunājoties gan par filmām, gan par aktieriem un mūziku.

    «Lēnā garā iepazīstam viens otra pasauli. Izrādās, starp dažādām pasaulēm un kultūras mantojumiem var izveidoties saikne, ja esi atvērts, un man ir interesanti novērtēt savus uzskatus un, jā, arī savus aizspriedumus,» teic Kļaviņa. Viņa atminas reizi, kad viesojusies turīgu musulmaņu rajonā Briselē un gaisā jutusi spēcīgu, agresīvu enerģiju. Komunikācija ar vīrieti no Turcijas dāvājot citādus iespaidus.

    «Varbūt skanēs jocīgi, bet es arī saprotu, ar ko tie citas mentalitātes vīrieši paņem. Protams, mums arī ir forši vīrieši, bet vēsture, karš, audzināšana, demogrāfija – viss ir atstājis iespaidu. Daudziem raksturīgs skopums emocijās un izteicienos – jūtas varbūt ir un daudz, taču tās netiek izrādītas. Bet sievietei to vajag – to sievišķīgo sajūtu, ka esi karaliene. Un tur nemaz nevajag ne satikties, ne kaut ko plānot. Nemaz nevajag to klātbūtni. Pietiek, ka ir tāds pasaulē, kas tev tā raksta,» uzskata Kļaviņa.

    «Nē, nē, romāns tas nav, galīgi ne. Bet man šobrīd pietiek ar to, ko sniedz šis vīrietis. Tā tas emocionālais lauks tiek skaisti aizpildīts,» atklāta ir Sandra.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē