• Iepazīsties! Konkursa «Kluba meitene 2023» finālistes

    Santa.lv
    Santa.lv
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    4/11Ieva (31)

    Ieva (31)

    Marts

    Gundars Reidzāns

    Esmu vienmēr mainīga, ļoti tiecos uz izaugsmi, iemācīties ko jaunu, izprast savas un citu smadzenes, atrast mieru. Patīk jokot un smīdināt citus, esmu inteliģenta, atvērta.  

    Šobrīd brīva no attiecībām.

    Darbojos IT sfērā, dzimtā pilsēta Madona.

    Pēdējā laikā aizraujos ar boksa un crosstraining nodarbībām, nesen spēru pirmos soļus, lai sāktu nodarboties ar izpletņlēkšanu un lidošanu vēja tunelī. Bet intereses viļņveidīgi mainās – no datorspēlēm līdz fotosesijām un vokālajām nodarbībām.

    Mani iepriecina labi pagulēt un paēst, laipni un empātiski cilvēki, kas spēj ieklausīties citos, esmu sajūsmā par jaunu aktivitāšu izmēģināšanu. Bet ikdienā iepriecina mazās lietas – forša pastaiga, mūzika austiņās, mans kaķis, iešana uz zāli.

    Viena no pēdējā laika atziņām – visātrākais veids, kā kaut ko izdarīt, ir lēni. Jebkurā stresa vai problēmsituācijā vislabāk ir dziļi ieelpot un ar vēsu prātu darīt soli pa solim. 

    Man patīk piedalīties fotosesijās un arī parādīt rezultātu citiem, patīk izmēģināt ko nebijušu. Tāpēc piedalīšanās KLUBA meitenes konkursā likās lieliska iespēja.

    Latviešu vīrieši, šķiet, cieš no maiguma trūkuma. Bieži vien ir sajūta, ka viņi netiek lutināti ar labiem vārdiem, komplimentiem, netiek uzklausīti. Arī savā starpā ar draugiem tik ļoti neizrunā savas izjūtas, bet vienkārši pavada laiku kopā. Kā mīnusu redzu pasivitāti gan savu mērķu sasniegšanā, gan attiecībās ar sievietēm – bieži liekas, ka vīrietis meklē kādu, kas aiz škvarņika uz priekšu pavilks. Bet, kad vīrietis pietiekami uzticas, lai atvērtos, tad ir neaprakstāmi mīļš, kas arī ir viena no fantastiskākajām lietām, ko pieredzēt.

    Vēlējums vīriešiem – primāri būt godīgiem pašiem pret sevi par to, ko no dzīves un apkārtējiem vēlies. Ir daudz par daudz cilvēku, kas dzīvo nepiepildītās attiecībās, ar nerealizētām idejām un karjerām, kas vairāk izsmeļ, nevis dod gandarījumu. Nebaidies atvērties citiem cilvēkiem un pārmaiņām – dzīvot var arī citādi.

    KLUBA MEITENE 2023. Konkurss turpinās!

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē