Ja esam pieraduši, ka plovs ir ilgi gatavojams ēdiens – gatavots lielā čuguna katlā un lielā daudzumā, tad te būs recepte citādam plovam. Vieglam un elegantam, gatavotam dziļajā pannā uz plīts, turklāt nebūt ne ilgu laiku. Garneles vispirms iesālīt, jo tad tām ir izteiksmīga garša, bet pats plovs ir maigs. Un vēl – garneles apcept pa porcijām, lai tās ir zeltainas, nevis izsutinātas.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3 ēdamkarotes extra virgin olīveļļas
400 g svaigu lielo garneļu, notīrītas (es izmantoju saldētās, kuras atkausēju, uz nakti ieliekot ledusskapī)
1 vidējs sīpols
2 ķiploka daiviņas
garšvielas (1 tējkarote kurkumas pulvera, 1/4 tējkarotes čili pārslu, 1 tējkarote Provansas garšvielu vai kaltētu zaļumu)
2–3 vidēji tomāti
2–3 selerijas kāti (piešķir saldumu un ļoti patīkamu kraukšķīti un tekstūru)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!