
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Rīga +4°C
Plovs ir viens no populārākajiem tradicionālajiem ēdieniem Vidusāzijas virtuvē, un īpaši slavens ir uzbeku plovs, kas tiek gatavots ar aromātiskiem garšvielu maisījumiem, sulīgu gaļu un rūpīgi izvēlētu rīsu veidu. Plovs kazanā tiek pagatavots uz atklātas uguns, kas piešķir tam īpašu garšu un tekstūru. Dažādas receptes ļauj pielāgot ēdienu dažādām gaumēm, piemēram, cūkgaļas plova recepte bieži ietver mīkstu gaļu, burkānus, sīpolus un ķiplokus, radot bagātīgu un sātīgu ēdienu. Lai piešķirtu papildu garšas nianses, cūkgaļas plovs ar tomātu mērci ir lieliska izvēle, jo mērces skābums un saldums harmoniski papildina plova garšu. Ja meklē, kā pagatavot šo ēdienu mājās, plova recepte būs atslēga uz autentisku un gardu maltīti, kas priecēs gan ģimenes vakariņās, gan īpašos notikumos.
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu










