Santa.lv
Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2026. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Meklēt recepti

  • 16.12.2025
  • Kā veikala Panettone pārvērst restorāna cienīgā tortē? Laura Aleksejeva recepte

    Santa.lv
    Santa.lv
    Foto: Publicitātes foto
    Panettone ir neatņemama Ziemassvētku klasika, ko parasti baudām pie kafijas, taču šefpavārs Lauris Aleksejevs piedāvā drosmīgu un radošu risinājumu – pārvērst to par karalisku torti! Šī recepte ir ģeniāla savā vienkāršībā: nav nepieciešams cept biskvītu, jo par pamatu kalpo aromātiskā un mīkstā Panettone ar pistāciju un šokolādes pildījumu. Papildinot to ar bagātīgu maskarpones un krēmsiera kārtu, kurai svaigumu piešķir rīvēta apelsīna miziņa, tiek iegūts deserts, kas izskatās un garšo kā no augstākās klases konditorejas. Ideāls noslēgums svētku vakariņām, ko var pagatavot bez cepšanas!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    8
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    45m

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk