• Dzērveņu salāti

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    18. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dzērveņu salāti ar riekstiem un mocarellu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Dzērveņu salāti ar riekstiem un mocarellu
    Rudenīgi un gandrīz vai maģiski salāti. Tie ir sulīgi un saldskābi – tāpēc baudāmi gan kā skābens deserts, gan arī – kā piedeva pamatēdienam rudenīgu svētku galdā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Dzērvenes, apelsīna sulu un brūno cukuru katliņā uzvāra, tad apmaisot turpina lēni vārīt, līdz dzērvenes sašķīst un maisījums nedaudz sabiezē, 15–20 minūtes.
    • Kad maisījums atdzisis, tajā iemaisa ananasu gabaliņus ar sīrupu, nomizotu, gabaliņos sagrieztu bumbieri, sadrupinātus pekanriekstus vai valriekstus un sagrieztas piparmētru lapiņas.
    • Liek deserta traukā, virsū liek mini mocarellas bumbiņas un dažas piparmētru lapiņas, pekanriekstus.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē