• Kas palīdzēs dziedniekam? Žīgures, Peipiņa un Jansones stāsts

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    16. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    2/4Karaliska nāve

    Karaliska nāve

    Līgas Jansones meitas stāsts

    «Tas notika pēkšņi. Nekas neliecināja par veselības problēmām, mamma ne par ko nesūdzējās. Domāju, viņa pārvērtēja sevi – daudz strādāja, naktīs negulēja. Pēdējās nedēļas laikā īpaši daudz pacientu vērsās pie viņas ar jautājumiem, cilvēki zvanīja no ārzemēm, lūdza padomu, aizsardzību. Runājot ar kādu klientu pa telefonu, viņai apstājās sirds.

    Mamma bija līdz pēdējam brīdim kopā ar cilvēkiem un kā aktrise mira uz skatuves. Tā bija karaliska nāve, kādu daudzi vēlētos.

    Viņas pēkšņā aiziešana cilvēkiem bija šoks, jo tagad nav, pie kā griezties, nav, kas noņem rozi. Viņa bija izslavēta rozes vārdotāja, prata izdziedināt ielaistu rozi. Tas viņai padevās, un ar to viņa sāka dziednieces karjeru. Cilvēkus, kas joprojām meklē mammas palīdzību, aicinu pārskatīt dziednieku sarakstu internetā. Tas ir garš, un katrs var atrast savu savas jomas praktiķi. YouTube kanālā var atrast viņas padomus. Iesaku izmantot arī Ilzes Jansones grāmatas, jo tajās ir aprakstīts, kā uzlabot imūnsistēmu, dziedināt slimības, pielabināt naudu, veiksmi, atbrīvoties no lāsta. Īpaši iesaku pēdējo grāmatu Atveseļošanās un veselības saglabāšana pēc Ilzes Jansones sistēmas. Viņa rakstīja grāmatas ar domu, lai cilvēki var tās izmantot pēc viņas nāves. Mamma tā arī teica – lai pēc manas nāves cilvēkiem paliek grāmatas. Varbūt viņa kaut ko nojauta, varbūt tā bija zīme, ka drīz viņa var aiziet un nebūs, kam pajautāt.

    Mammai ir daudz skolnieku, bet tikpat kā nav sekotāju, kas strādā pēc viņas sistēmas, dziedniecībā izmanto augus. Augi ir jāizjūt, un ne visi to var. Mamma strādāja tikai ar mūsu tautas dziedniecības metodēm, dabas zālītēm, latvju dainām, buramvārdiem, latvju zīmēm. Viņa uzskatīja, ka mūsu tautas pūrā ir viss, kas nepieciešams dziedināšanai, lāsta noņemšanai, aizsardzības uzlikšanai, veiksmes un bagātības piesaistīšanai.

    Jā, diemžēl tēvam viņa nespēja palīdzēt. Tēvam kopš bērnības bija bērnu trieka, un viņa organisms nepanesa narkozi.

    Pēc zobu labošanas, kur pielietoja atsāpināšanu, sākās veselības problēmas. Viņam plīsa kuņģis, un asins pārliešanu organisms neizturēja. Tas bija nāves iemesls.

    Mammai bija viss, lai varētu sevi pilnībā veltīt darbam, cilvēkiem. Viņai bija palīgi, kas atslogoja mājas soli, gatavoja ēst. Viņa rūpējās par veselību – regulāri veica obligāto medicīnisko apskati, apmeklēja baseinu. Viņai patika dūņu terapija, arī citas Ķemeru ārstniecisko ūdeņu vannas. Pēdējā laikā apmeklēja ciguna nodarbības baseinā. Mamma izmantoja arī citu dziednieku palīdzību, padomus, lai uzlabotu savu veselību. Sirds apstājās pēkšņi. Viņa nesūdzējās par problēmām ar sirdi. Pēdējā gada laikā pie viņas biežāk vērsās cilvēki, kas bija cietuši no melnās maģijas, viņa strādāja ar klientiem, kuriem bija smaga dzimtas karma. Tas nozīmē, ka nāve pa ķēdīti seko nāvei – viens tuvinieks pakaras, otrs noslīkst, trešais mirst no slimības. Traģēdiju ķēdīte ir jāpārrauj.

    Mamma strādāja ar šīm problēmām un varbūt uzņēma sev negatīvo enerģiju.

    Daudzi netic melnajai maģijai, dzimtas karmai, taču tā ir realitāte.

    Jā, dziednieka profesija ir ļoti smaga, taču katrs klients ir jauna pieredze. Viņa nebaidījās, nesūdzējās, gribēja iegūt pieredzi, ko atspoguļoja grāmatā par eksorcismu, ļauno garu izdzīšanu. Cilvēkiem šādas problēmas ir, un ir jābūt kādam, kas viņiem var palīdzēt. Mammas dzīves jēga un aicinājums bija palīdzēt cilvēkiem, un viņa deva padomus līdz pēdējam elpas vilcienam.»

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē