• Šova Lauku sēta zvaigzne gaida otro bērniņu

    Bērni
    Lauma Lapsa
    22. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sofija ar vīru Valentīnu.
    Foto: no privātā arhīva
    Sofija ar vīru Valentīnu.
    Kad tetovētājai un šova «Lauku sēta» zvaigznei Sofijai Valterei-Juščenko bija 16 gadu, viņa laida pasaulē savu pirmdzimto. Vajadzēja paiet vēl 16 gadiem, lai viņa būtu gatava to piedzīvot vēlreiz.

    «Kad iepazinu savu tagadējo vīru Valentīnu, viņš uzreiz zināja, ka vēlas ar mani kopēju bērnu. Ir tādi cilvēki, kas spēj just, ar kuru kopā varētu kļūt par labiem vecākiem,» saka šovu zvaigzne Sofija Valtere-Juščenko, kurai jau ir 16 gadu veca meita Marija. Pagājušā gada beigās abi vienojušies – ir pienācis īstais laiks, lai šis sapnis piepildītos.

    «Ilgi nebija jāgaida, drīz vien pieteicās bērniņš. Atceros, kā nobildēju grūtniecības testu, kas bija pozitīvs, bet neko vīram par to neteicu. Aizgāju pie dakterītes, lai pārliecinātos, vai tiešām esmu stāvoklī. Tikai tad viņam to paziņoju, un vīrs no prieka apraudājās,» atceras viņa. Mazulis nāks pasaulē augusta beigās vai septembra sākumā.  

    Tagad Valentīns Sofiju īpaši lutinot.

    «Man katru rītu tiek gatavotas brokastis. Tā kā viņš ir veselīga uztura piekritējs, tad parasti tā ir auzu pārslu biezputra.

    Viņš arī pieskata, vai neesmu aizmirsusi iedzert vitamīnus,» stāsta Sofija. «Vīrs tik ļoti dzīvo līdzi manai grūtniecībai, ka viņam pat uz ādas ir parādījušās strijas. Par laimi, man jaunas nerodas, jo lietoju speciālu eļļu grūtniecēm.»

    Pāris cītīgi gatavojas mazuļa ienākšanai ģimenē. Pat apmeklējuši izstādi «Bērnu pasaule 2023», kur nolūkojuši dažādas noderīgas lietas. «Vīrs tur pamanīja grūtnieču jostu, kas samazina slodzi mugurai. Domāju, ka tas būs nevajadzīgs pirkums, bet pēc tam sāku prātot, ka varbūt man tādu vajadzēja. Tad kādu dienu atnāca paciņa. Izrādās, vīrs man jau bija jostu pasūtījis. Garākos pārgājienos man tā lieliski noder,» atzīst Sofija.

    «Patlaban sveru 92 kilogramus, un tas ir lielākais svars manā mūžā. Esmu no tiem, kas, pārtraucot sportot, ātri kļūst apaļi. Taču domāju, ka pēc dzemdībām liekie kilogrami pazudīs ātri.»

    «Manai meitai Marijai tagad ir tikpat gadu, cik bija man, kad es viņu gaidīju. Skatos uz viņu un nodomāju – ārprāts, es taču toreiz biju pavisam mazs bērns! Taču man tā nelikās, uzskatīju sevi par pieaugušu sievieti, kas zina, kā ir labāk,» spriež Sofija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē