• Uzņēmēja Katrīne Vasiļevska 10 gadus gājusi pie Kambalas, lai nomazgātos

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Raidījumā «Vakariņš ar savējiem» viesos devās influencere Katrīne Vasiļevska, mūziķis Miks Dukurs un dziedātāja Elīna Gluzunova. Vakara gaitā visi dalījās atklātās sarunās, piemēram, Katrīne atklāja, ka 10 gadus gājusi mazgāties Olgas Kambalas vannā.

    Influencere un uzņēmēja Katrīne Vasiļevska gada izskaņā piedalījās šovā «Vakariņš ar savējiem», kur četru vakaru garumā devās ciemos un atklāja par sevi vēl nezināmus faktus. Kā izrādās, viņa ar slaveno Olgu Kambalu ir pazīstamas jau ilgu laiku, jo Katrīne bieži devās pie viņas mazgāties.

    «Kad es gāju pirmajā klasē, ievācās Olga, tajā laikā viņa nebija Kambala. Mēs ar viņu sākām draudzēties. No tā brīža, no 1991. gada, es gāju pie viņas uz vannu, katru vakaru,» atklāl uzņēmēja.

    Deviņdesmitajos gados liela ekstra bija sanitārais mezgls dzīvoklī, tāpēc bieži vien bija vērojas daudzīvokļu ēkas, kur labierīcības tika dalītas ar citiem dzīvokļiem.

    Olgas ģimenei vienīgajiem bija vannas istabā, visā daudzīvokļu ēkā, tāpēc viņa bija biežs ciemošanas slavenās dāmas mājās.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē