• Gribu sev amuletu! Kuru izvēlēties – zintnieka darinātu vai pagānisko?

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Ja cilvēks tic amuletam, viņš ir pārliecināts, ka tas viņu dziedina, aizsargā, nes veiksmi, dāvā mīlestību, izšķirīgā brīdī palīdz pieņemt svarīgu lēmumu…   

    Kā izveidot savu amuletu?

    • Vispirms ar zintnieku tiek pārrunāts, kādam mērķim paredzēts amulets, – mīlestībai, veiksmei, aizsardzībai, labklājībai vai veselībai. Amulets var palīdzēt tikt pie darba, pie ilgi gaidīta bērniņa. Tiesa, vēlmei jābūt saprātīgai, lai Visums spētu to uzklausīt un piepildīt.
    • Amuletu var veidot no neparasta oļa, kas pacelts jūrmalā, to var veidot no horoskopa zīmei atbilstoša akmens vai jebkurā veikalā nopirkta minerāla. Cilvēks sajūt akmens vibrācijas, un viņa zemapziņa pasaka priekšā, kāds akmens ir vajadzīgs, lai veidotu attiecības, atrastu darbu vai atgūtu veselību. Akmens, kas pircēju uzrunā, ko viņš atpazīst un kas patīk, – tas ir viņa.
    • Zintnieks atbilstoši cilvēka vēlmēm izveido maģisku formulu, to iegravē uz amuleta un īpašā rituālā, koncentrējot domu mērķim, ar kādu cilvēks to nēsās, uzlādē. Pēc tam to kā mazu bērniņu ietin un iepūš tam dzīvības elpu.
    • Amuletā informācija saglabājas gadu. Tas regulāri jātīra, jo, sargājot saimnieku, uzņem negatīvo informāciju. Amuletu var divas stundas paturēt sālsūdenī vai diennakti mērcēt tīrā avota ūdenī.

    Kā sev palīdzēt?

    • Lai piesaistītu naudu, nēsā, piemēram, sarkanu dārgakmeni vai pusdārgakmeni – granātu, rubīnu, jašmu, sarkano turmalīnu. Var iegādāties neapstrādātu akmeni vai to iestrādāt rotās. Pirms nēsāšanas svarīgi ar to meditēt, intuitīvi piedomāt, akmeni uzlādējot materiālai veiksmei.
    • Mīlestības piesaistīšanai var izmantot rozā kvarcu, gagātu vai hematītu.
    • Veiksmi var atnest ap roku apsiets diegs, ko sieviete liek ap kreiso roku, bet vīrietis – ap labo. Šī tradīcija nākusi no Indijas. Lai uzlabotu materiālo situāciju, ap roku sien sarkanu diegu, savukārt zils diegs palīdz atklāt talantus, dāvā jaunas iespējas.
    • Ja paredzams jauns projekts, var apsiet zilu diegu ap roku vai valkāt zilu apģērbu.
    • Mīlestību vairo rozā diegs. Ap roku sien tik daudz mezglu, cik drīz sieviete vēlas satikt otru pusīti vai cik gadu grib nodzīvot ar mīļoto.

    Svarīgi!

    Nedrīkst fanātiski pieķerties talismanam vai amuletam un sākt uzskatīt – cilvēka spēks un veiksme ir tajā priekšmetā. Nedrīkst zaudēt sevi! Ja esi aizmirsis mājās talismanu vai amuletu, domās nosūti tam sveicienu – padomā par mani, un es uzvarēšu! Nevis ļaujies panikai, depresijai, tādā veidā piesaucot neveiksmi. Ir jāmīl savs amulets, bet nedrīkst kļūt no tā atkarīgs.

    Pagānu talismani

    Mūsu senči amuletu centās ieraudzīt jau gatavu dabā. Ja neparastas formas sakne, zars, zieds, žuburs cilvēku uzrunā un viņš tajā sajūt spēku, to nogriež vai izrok, apdarina – un veidojas amulets.

    • Rudens pusē uz ābeles zariem labi redzams vēzis – apaļš, sačokurojies izaugums. To nogriež, attīra no mizas, un atklājas fantastiskas formas ar dažādām sejiņām. Šķiet, ka pats dabas gars tajā iemājojis. To var izmantot spēka rituāliem.
    • Krelles var darināt no izteiksmīgajām, spurainajām kalmju saknēm. Izžāvētas tās der zintīm, zīlēšanai, sarunai ar dabas spēkiem.
    • Viens no senākajiem pagānu amuletiem ir papardes sakne, kas kalpo gaišredzībai, trešās acs atvēršanai. Sakni rok vasaras saulgriežu naktī, no tās atdala melnās zvīņas. Kamēr zvīņas ir mīkstas, tās izver cauri linu diegam, savelk dūrītē un gatavo amuletu, ko nēsā zem linu krekla.
    • Amuletus var veidot arī no viršu saknēm, kuru izlocītajās formās var saskatīt zīmes. Virši simbolizē mūžību, jo tie aug trīssimt gadu.
    • Pagāni amuletus gatavoja arī no dzīvnieku ragiem, nagiem, zobiem, putnu spalvām.

    Senais talismans, tāpat kā kristietībā krustiņš, rožukronis, strādā tikai tad, ja cilvēks tic tā spēkam, tas ir viņa ieradums, domāšanas un dzīvesziņas veids. Citādi tā ir tikai forma, ar kuru nēsātājs neprot sazināties.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē