• Iepazīsties! Konkursa «Kluba meitene 2023» finālistes

    Santa.lv
    Santa.lv
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    9/11Aleksa (29)

    Aleksa (29)

    Augusts

    Jānis Freimanis

    Esmu dzimusi Rīgā. Darbojos skaistumkopšanas sfērā un mācos par psiholoģi.

    Mīlu un esmu mīlēta. Spēcīga, pašpietiekama, ar neparastu skatu uz pasauli, lietām un radošumu. Nesaprotu šauri domājošus cilvēkus, kuri dzīvo saskaņā ar sabiedrībā pieņemtiem principiem un stereotipiem.

    Mans hobijs ir fotosesijas, kurās gandrīz vienmēr esmu savu tēlu autore, patīk art house, šokējoši, biedējoši tēli. Manā izpratnē – jo trakāk, jo labāk. Es dzīvoju sev, un tā redzu pasauli.

    Fotografējos jau sešus gadus, un tikai šogad radās iedvesma sarīkot savu bilžu fotoizstādi.

    Man ir savs YouTube kanāls, kurā publicēju reportāžas par cilvēkiem ar smagiem likteņiem. Rakstu scenārijus un filmējos dažādos kino projektos.

    Interesē urban exploration – pilsētvides izpēte. Esmu piepildījusi savu sapni – apmeklēju leģendāro spoku pilsētu Čornobiļu. Ilgojos pēc tās. Sports man nepatīk – tāpat esmu ideāla.

    Visdārgākie man ir mani bērni – divi brīnišķīgi dēli. Tā ir mana motivācija un dzīves jēga. Tāpat mīļotais vīrietis, kurš pilnībā atbalsta visas manas neprātīgās idejas. 

    Agrāk dzīvoju stereotipos, ka sieviete ir atkarīga no vīrieša, līdz ar to pazaudēju laiku un sevi destruktīvās attiecībās, kurās nebiju laimīga. Taču vienā brīdī nolēmu – gribu būt laimīga – un aizgāju. Es tikšu galā. Bija bail, taču neko nenožēloju – esmu nostājusies uz kājām un tagad finansiāli un emocionāli neesmu atkarīga no vīrieša.

    Diemžēl vīrieši kļuvuši vāji, alkatīgi, rupji, egoistiski un bailīgi. Sievietēm nācies iemācīties ar visu tikt galā pašām. Tomēr ir arī labi vīrieši, piemēram, Manējais. Vīrieši, uzvedieties cienīgi jebkurā situācijā, citādi reizēm sievietēm rodas vēlme jums uzdāvināt ziedus un noslaucīt asaras!

    KLUBA MEITENE 2023. Konkurss turpinās!

     

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē