• Iepazīsties! Konkursa «Kluba meitene 2023» finālistes

    Santa.lv
    Santa.lv
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    6/11Elizabeta (26)

    Elizabeta (26)

    Maijs

    Andris Apšenieks

    Pēc izglītības esmu režisore, visbiežāk nodarbojos ar dažādiem audiovizuālajiem projektiem. Lielākoties pati esmu pie kameras, bet pēdējā gada laikā man patīk būt arī modeles lomā, esmu sākusi sadarboties ar dažādiem fotogrāfiem un videooperatoriem. 

    Esmu aktīva sociālajos tīklos, man ir gandrīz 30 tūkstoši sekotāju TikTok – veidoju humoristisku un nedaudz provokatīvu saturu.

    Instagram profila galviņā par sevi uzrakstīju – the quietest girl in the class.

    Lielā kompānijā vai kopā ar nepazīstamiem cilvēkiem esmu diezgan klusa un kautrīga, bet, ja mani iepazīst tuvāk, esmu diezgan atbrīvots cilvēks.

    Manuprāt, manī ir apvienota pieticība un seksualitāte, es protu tās pareizi līdzsvarot.
    Varbūt tieši tāpēc man patīk sociālie tīkli, jo tur ar cilvēkiem sazinos tikai ar komentāru starpniecību, tas man ļauj būt atklātai un jokot kā ar tuviem draugiem.

    Mani ļoti aizrauj māksla, patīk apmeklēt izstādes, pētīt mākslu un mākslas vēsturi. No bērnības patīk kino, tāpēc arī izvēlējos studēt filmu režiju.

    Par sportu – patīk peldēt, un, kad ārā silts, skriet. Tāpat arī klausīties mūziku vienatnē.

    Visvairāk iepriecina ļoti vienkāršas lietas – rīta vai vakara saules stari, lietus smarža, manu tuvinieku smaids.

    Pēdējā laikā daudz iepazīstos ar jauniem cilvēkiem. Pavadīt daudz laika ar svešiniekiem man ir izaicinājums, bet, no otras puses, esmu atklājusi, ka tā var būt arī bauda – kā antropologam pētīt cilvēkus, atrast kopīgo un atšķirīgo. 

    Konkursā nolēmu piedalīties, jo visu dzīvi fotografēšanās man bija tikai kā hobijs, bet tagad to daru ar nopietnāku attieksmi un lielāku piepūli. Man patīk rādīt pasaulei skaistumu. Vairāk to var redzēt Instagram – @alishabai.

    Latviešu vīrieši reizēm ir pārāk noslēgti un auksti, reizēm vajag krietni pacensties, lai izkausētu ledu. Bet man patīk viņu mierīgums un nosvērtība. 

    Vīriešiem novēlu reizēm nebaidīties un atklāti izrādīt savas emocijas. Visā cilvēces vēsturē vīrietim bijis pienākums «būt vīrietim»,
    kuram nevajadzētu izrādīt satraukumu vai skumjas. Pat bērnībā vecāki aizliedz zēniem raudāt. Bet, ja tu nemaz neizrādi emocijas, traks var palikt. Uzskatu, ka stiprs cilvēks ir nevis tas, kurš pārdzīvo visu negatīvo sevī, bet tas, kurš var atklāti atzīt, ka ir satraukts, un grūtā brīdī var palūgt tuviniekiem atbalstu. 

    KLUBA MEITENE 2023. Konkurss turpinās!

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē