• Iepazīsties! Konkursa «Kluba meitene 2023» finālistes

    Santa.lv
    Santa.lv
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    3/11Kitija (22)

    Kitija (22)

    Februāris

    Dainis Dērcis

    Esmu no Jelgavas novada. Sevi raksturotu kā ļoti foršu cilvēku. Paldies Dievam, tie cilvēki, kas mani pazīst, domā to pašu! 

    Esmu komunikabla (pat ļoti), jauka, spontāna, mēdzu būt arī mīļa!

    Pamatskolā diezgan nopietni aizrāvos ar volejbolu, bet tagad tas palicis vairāk kā hobijs, eju uz sporta zāli, lasu grāmatas, patīk ceļot. Vasarā mīlu garas pastaigas, bet ziemā vai kad laiks aiz loga ir drausmīgs, mājās dīvāns liekas superērts un seriāli tik aizraujoši, ka nevaru (negribu) dibenu celt augšā!

    Man daudz nevajag lielai laimei, galvenais ir ģimene un lai manējiem viss ir labi. Ja viņiem viss ir ok, tad arī man ir super!

    Pēdējā laika atziņa – vienalga, cik cilvēku liek tev padenes un smejas par to, ka paklūpi, ir svarīgi, lai ir kāds, kas padod roku un palīdz piecelties!

    Nolēmu piedalīties konkursā, jo – kāpēc gan ne, neesmu no tām kautrīgajām meitenēm… Tāpēc, lūk, esmu šeit.

    Runājot par vīriešiem, man šķiet, ka viņi ir bailīgi – bailes uzņemties risku un mēģināt ko jaunu. Domāju, ka viņi baidās riskēt tikai tāpēc, ka nav pārliecības par to, ka tas varētu izdoties, jo visi apkārt to taču nedara vai viņiem nesanāk – kāpēc lai man sanāktu?

    Šis ir ļoti aktuāli – daudzi vīrieši ir nepārliecināti par sevi, ar zemu pašvērtējumu. Zinu ļoti daudzus, kuri vienkārši sevi norok zemāk par zemi! Tas ir tik nepareizi, jo uzskatu, ka viss sākas ar sevi pašu! Tu nevari gribēt, lai par tevi domā, tevi mīl, ja pats sev netici un nemīli sevi!

    Man patīk romantiski vīrieši – pašlaik tādi ir retums. Kad atrodas tāds dārgakmens, kurš ir romantisks un māk pārsteigt ar sīkumiem, gribas viņu iespundēt dzīvoklī un nekur nelaist, lai kāda cita nenočiepj!

    Dievinu smieklīgus, jautrus vīriešus, kas spēj sasmīdināt un kuriem ir laba humora izjūta! Paldies Dievam, lielākoties daudzi tādi ir! Sievietes, meitenes tādos arī saķeras līdz ausīm, jo viņi ir īsti un neizliekas par to, kas nav.

    Bet tā jau mums tie puiši ir diezgan forši, man patīk!

    Novēlu vīriešiem uzdrīkstēties vairāk riskēt un vairāk mīlēt savu sievieti!

    KLUBA MEITENE 2023. Konkurss turpinās!

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē