• Edgars Bāliņš par «Radio SWH» rīta šova vadīšanu: Ilgtermiņā to darīt nevarētu

    Radio
    Zane Piļka- Karaļeviča
    16. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA UN INSTAGRAM
    Muzikālās bankas scenārija autors iejuties arī Radio SWH rīta šovā «Tik Tik Tik_»" vadītāja lomā. Viņš nespēj iedomāties, ka celšanos tādā rīta agrumā spētu ilgi izturēt.

    Kamēr šovmenis Kaspars Breidaks ar ģimeni ceļo pa pasauli, viņa vietu rīta šovā Radio SWH ieņēmušas dažādas personības.

    Pirms pāris nedēļām kopā ar raidījuma vadītāju Sandu Dejus ļaudis modināja aktieris Arturs Krūzkops, tad influencere Beta Beidz, bet tad – komiķis un grupas Singapūras satīns mūziķis Edgars Bāliņš. «Pirmā darba nedēļa aizritējusi veiksmīgi,» PDz atzīst Edgars un piebilst: «Strādājot komandā ar tādu partneri kā Sanda, nemaz citādāk nevar būt. Viss notiek uz humora viļņa, un studijā valda nepiespiesta atmosfēra.»

    Sanda nevelkot deķi uz savu pusi un ļaujot ēterā izpausties arī Edgaram.

    «Mums viss ir atrunāts un sadalīts – vienā iebraucienā viens kaut ko pastāsta, tad otrs. Šajā radio neesmu gluži svešinieks. Piektdienās ar Kārli Ķilkutu vadām sporta raidījumu Trīs punkti. Savulaik arī šovam Tik Tik Tik esmu bijis producents, palīdzēju satura veidošanā,» stāsta viņš.

    Izmēģināt spēkus rīta raidījuma vadīšanā Edgaram piedāvājis Radio SWH ētera komunikāciju menedžeris Vladis Goldbergs.

    «Īsi pirms jaunā gada viņš man piezvanīja un izteica piedāvājumu. Ilgi nebija jādomā, jo Radio SWH rīta programma ir lielākā, kas Latvijā vispār ir. Ja atceramies, tad vēsturiski tās bija BB Brokastis, ko veidoja Ufo un Fredis – asprātīga radio satura veidošanas dinozauri. Atrasties tajā pašā ētera laikā, kad viņi bijuši, ir milzīgs gods,» sajūsmu neslēpj Bāliņš.

    Komiķis atzīst, ka rītos piecelties nav bijis viegli.

    «Esmu pūce, ātrāk par pusnakti nekad neeju gulēt, tāpēc celšanās sešos man ir īsts pārbaudījums. Pagaidām aizgulējies neesmu, man ir pārāk liela atbildība. Labi, ka dzīvoju desmit minūšu attālumā no darba, un man nav jāceļas vēl agrāk.»

    Viņš pieļauj, ka raidījuma pastāvīgais vadītājs Breidaks, atpūšoties Francijā, tik agri nemostas un neklausās, kā tad tam Bāliņam iet.

    «Lai vai kā, ne labas, ne sliktas atsauksmes pagaidām neesmu dzirdējis. Pateikšu arī – Kaspars var gulēt mierīgi un nesatraukties, ka pēc atgriešanās viņam nebūs darba. Man nav mērķa viņu izkonkurēt un kļūt par pastāvīgu šī raidījuma vadītāju. Nemelošu, man labāk patiktu šad tad atnākt viesos, bet rīta šova vadīšana katru dienu manā dzīves ritmā neiekļaujas. Īsu periodu pastrādāt ir super, bet ilgtermiņā to darīt nevarētu.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē