• Aktieris Dzelzītis par Brieža pasākuma vadīšanu dabūjis sukas. Cietuši arī viesi

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    11. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mairis Briedis
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Mairis Briedis
    Sūri beidzamajā laikā klājas bokserim Mairim Briedim, un ne mazāk sūri iet viņa faniem. Pēc Brieža autobiogrāfiskās grāmatas atklāšanas apmeklējuma daudzi piedzīvojuši lamas, ķengas, iztumšanu no kolektīva un pat darba devēju pārmetumus. Cietis arī Brieža pasākuma vadītājs aktieris Lauris Dzelzītis.

    Kad Krievija uzsāka karu Ukrainā, bokseris Mairis Briedis ar savu neviennozīmīgo viedokli krietni pabojāja savu publisko tēlu. Daudzi, kuri viņu uzskatīja par sporta varoni, novērsās no Maira. Pēcāk arī Brieža politiskās aktivitātes daudziem latviešiem lika vilties. Taču savs fanu loks Mairim ir saglabājies, un viņu dēļ sportists ar vērienu nolēma sarīkot savas grāmatas prezentāciju. Negāja gan viegli, jo tirdzniecības centrs, kura telpās tai bija jānotiek, pēdējā brīdī sportistam liedza to darīt. Viņš gan bija sarūgtināts, bet atrada citu vietu, un pasākums notika kā plānots. To vadīja aktieris Lauris Dzelzītis, un ieradās krietns pulciņš sportista atbalstītāju. Zinot, ka viņu vidū ir daudz krievvalodīgo iedzīvotāju, Briedis jau laikus bija parūpējies par savas grāmatas izdošanu un tirgošanu krievu valodā. Valdījusi laba atmosfēra, cilvēki lūguši autogrāfus un bildējušies ar Briedi. Daudzi arī padalījušies ar bildītēm internetā, un drīz vien tam bijušas nejaukas sekas.

    Pagājušajā nedēļā Briedis sniedza interviju Latvijas Radio 4 krievu valodā. Tur, raidījumā «Doma laukums», viņš atklāja, kā viņa ballītes viesi un tās vadītājs aktieris Dzelzītis cietuši no apkārtējo attieksmes. Kāds fotogrāfs, kurš iemūžinājis pasākumu darba uzdevumā, saukāts par «vatņiku», savukārt Dzelzītis esot dabūjis sukas no priekšniecības teātrī – sak, viņam nevajadzējis piekrist šādam darbam! Vēl kāda sieviete – darbiniece valsts iestādē, kura ieradusies pasākumā ar bērniem un bijusi priecīga par kopbildi ar Mairi, tās dēļ izslēgta no kolēģu čata.  

    Brieža atklāsmes radio raisījušas gan sašutumu par boksera sūdzēšanos, gan bažas, ka Latvijā ir iespējams šāds mobings.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē